Login
Register
startmenuen

Undgå ren hvid, det fylder visuelt figuren

Giv det til fordel for beige nuancer, pasteltoner eller elfenben. Men hvide ting er mulig at have i din garderobe, som en bluse eller en sweater, en polo skjorte, hvor du kan bære en jakke eller en vest.

 Fra tegningerne er de lodrette strimler perfekt arrangeret. Prioritere prægede og lodrette udskrifter i dit tøj og undgå store tegninger.

 Ved at lære at anvende disse enkle regler, når du vælger tøj, kan du hurtigt lave din garderobe under hensyntagen til dine proportioner.

Det vigtigste du altid bør huske på er at du er kærlig selv! Elsk din krop, som naturen har skabt det. Brug hvad du kan lide. Alle regler og regler i tøj er opfundet af nogle mennesker, der tror, ​​at de har den perfekte smag. Men alle er fri i deres valg!

Hans egen stil vises ikke så snart helten er dannet. ikonisk stil for mange donuts er blevet Opra Uinfri - en af ​​verdens mest succesfulde og rigeste kvinder, populær og elsket i mange lande, tv-præsentanten af ​​selskabets produktionsselskab Harpo Studios, stilfuld telefon. Det kaldes "sort perle" udseende på tv, hun har gjort en reel revolution og den furore brød stereotype, at føre nødvendigvis at være slank blondine med hvid hud.

yderligere