Login
Register
startmenuen

Hvad er mere effektivt: kurser eller en vejleder?

Nogle gange er den eneste vej ud i dette tilfælde at tiltrække en individuel pre-submitter. En kompetent specialist vil på kort tid kunne identificere problematiske øjeblikke i træningsprocessen, hjælpe med at udfylde eksisterende huller og forhindre nye.

En sådan "ambulance" kan som for eksempel standardrepetitionen og forklaringen af ​​tidligere og aktuelle emner og udvælgelsen af ​​den korrekte litteratur til yderligere læsning eller udvikling af individuelle regler for gentagelse, memorisering mv.

Jeg vil sige det som en definition: Det er bedre at lære af nogen, der kan påvirke dig på en sådan måde, at du har lært en hel del derhjemme. De der. Det er enten en hård tutor, hvilket gør at du gør mange eller komplekse kurser, hvor du igen for at holde op kan kaste et par dråber sved mens byggematerialer.

En kompliceret version, men vanskelig er hvad angår hvad du skal lære at gøre alt selv. Et kursus eller en øvelse er at teste dine fremskridt.

Hvordan forstår du, at dit barn begyndte at ligge bag programmet? Hvis din lærer allerede har rapporteret flere gange, at lektier ikke blev udført tilfredsstillende, eller hvis barnet begyndte at klage over vanskeligheder med emnerne i klasseværelset, er det værd at se nærmere på hans behov - sandsynligvis har han brug for ekstra støtte.

yderligere