Login
Register
startmenuen

råd om valg af bil-center

I dag er bilen blevet en integreret del af livet for mange mennesker. Men før eller senere er erfarne bilister udsat for bil reparationsproblemet. Hvordan vælger du en automatisk service, så du ikke bliver bedraget og snydt. Svindlere skiltes meget og bør være årvågen.

Husk, at dit helbred og levetid afhænger af, hvor godt reparationen og vedligeholdelsen af ​​din bil er lavet. Vælg derfor bilens service omhyggeligt, vær opmærksom på detaljerne. Til at begynde med er det bedre at spørge dine venner, hvis de har erfaring inden for bilreparationer, måske kan de rådgive dig om en god bilservice, hvor de fik kvalificeret hjælp.


Ring til bilvaskecentret. Inden du kommer til tjenester, skal du ringe til telefonnummeret. Vær opmærksom på hilsen, interessen du, som kunde, graden af ​​høflighed. Alt dette på én gang kan give overfladiske oplysninger om kvaliteten af ​​denne kampagne. For eksempel, hvis du straks begynder at blive ringet op og roser dit center, vil denne grund være vagt, da bilvagtscentret, som værdsætter sit ry, ikke vil handle på denne måde.

Skøn timeplanen for værkstedet, tomgangstid er et dårligt tegn. Det betyder, at der ikke er faste kunder. En god bilservice skal have en konstant arbejdsbyrde, og du skal tilbyde en bestemt tid til at inspicere bilen.

Ved den første tur til tjenesten skal du være opmærksom på stativet med oplysningerne, den skal have et certifikat, en licens til udførelse af ydelser, forudsat garantier. Undersøg udseendet af personalet, det tekniske udstyr i rummet.

yderligere