Login
Register
startmenuen

Langt størstedelen af ​​de løftes og vippes porte

placeret produktionsafsnit til hævning og snit i tredjeverdenslande, samt at reducere tykkelsen af ​​afsnittet metal oprindeligt tilt-porte bundet med givet afsnit men sektsionnoko type (PSV) har ført til billigere gate elevator. Samtidig førte højere metalpriser til en stigning i prisen for løft døren, som ikke gjorde hende mindre populære. På nuværende tidspunkt ser løfte- og swing porte (APV) på et dyrt hus i det mindste lyd ud
Langt størstedelen af ​​de løftes og vippes porte er beskyttet af garager. Hvad gør ejeren af ​​et valg?

For det første vil målet for denne type (op-og) ikke brug for hyppig smøring, justering og på den anden side er det muligt at opnå de nerver og bilen - sådanne porte er lukkede nogensinde og er helt åbent i et vindstød i den tredje port struktur "vridning" Pop, fordrejninger og overbelastning.
Den ofte så forekomme i andre typer af porte "i sumpen" i garagen ejere i den kvaternære denne type dør kan arrangere en stor robust port, hvilket er det samme som portene er låst på slottet, i den femte, løft og når de åbnede swing porte beviser enten i garagen eller uden for døren, men i modsætning til svinglågerne Square.
I tilfælde af strømsvigt, inden for et minut porten automatisering (drev) kan, og åben for at låse det - sådan en funktion er især værdifuldt for de steder, hvor intermitterende strømsvigt er ikke ualmindeligt.

yderligere