Login
Register
startmenuen

Vi tager hånd om hygiejnen i værelser med aircondition

 

Det er tilrådeligt at undgå at ryge i luftkonditionerede områder samt at passe på ikke at opsamle støv i rummet eller arbejde for at skabe partikler mv. Klimaanlægget "suger" luften i rummet med røgen eller de suspenderede partikler og tilbagevenden til rummet, hvilket øger sandsynligheden for allergier.

Vi opdaterer luften

Det er meget vigtigt at regelmæssigt forny luften af ​​airconditionerede værelser, især dem, der er airconditionerede med konventionelle maskiner, da de kontinuerligt genbruger eksisterende luft i rummet. Især i nattsoveværelserne er det tilrådeligt at altid have en luftfornyelsesåbning. Selvfølgelig bør vi ikke overdrive det, idet alle vinduer i et rum åbnes, da klimaanlæggets drift bliver meget energiintensiv.


Pas på luft affugtning

Når et klimaanlæg arbejder under afkøling, især på de varmeste dage, afkøles den luft, der passerer gennem enheden, og vanddampene flydes og fjernes gennem afløbet. Hvis kølingen er intens, oplever vi ofte et luftrumsproblem i tørrummet, som det ofte kan være tilfældet, når luften opvarmes om vinteren. De fleste enkle klimaanlæg har ikke evnen til at tilsætte fugt til luften, så for at undgå en ubehagelig følelse af tør luft, sørger vi for ikke at vælge ekstreme temperaturer (ideelt omkring 26 ° C om sommeren og 21 ° C om vinteren).

yderligere