Login
Register
startmenuen

Stan Warwinka genopliver Big Game

Sidste søndag var vi vidne til en spændende afslutning på en stor French Open, en af ​​de bedste i mange år.

Der vil være fokus på Novak Djokovic og hans forpasset mulighed for at vinde French Open, og slutte sig til elite klub af fyrene at vinde alle fire store mesterskaber i deres karriere. Men for mig, hvad der gjorde dette den bedste turnering i det sidste årti var mesteren bliver detroniseret på et relativt tidligt tidspunkt; med de resterende spillere tænker dette er deres bedste chance for at vinde titlen som undgik dem så længe. Det er utænkeligt, at en spiller kan vinde en turnering ni gange på grand slam-niveau, så når han taber tidligt, det er virkelig på højkant. Den måde Wawrinka var i stand til at vinde turneringen var virkelig bemærkelsesværdig, og er ret passende, at han vandt turneringen på en sådan måde en dag efter Barcelona slog Juventus i Champions League-finalen, en triumf for at angribe risikotagning sport løbet effektiv hvis spektakulært spil .

Selv om det kan være en smule uretfærdigt at kalde Djokovic spektakulært. Han er effektiv uden tvivl og den måde, han forøgede tempoet og kom til nettet konsekvent mod Murray i femte sæt i semifinalen var en stor syne, og jeg ønsker at han kunne spille sådan oftere. Men nogle af tennis Warwinka spillede i finalen var intet mindre end forbløffende; og en hyldest til hans tapperhed til at holde spille på den måde på trods af de nerver og titel, der var på linjen. Faktisk det ironiske her er, at den mand, der coaches Djokobvic, Boris Becker, ofte spillede den slags tennis Wawrinka spillede i finalen og sikkert indadtil skal godkende.

Hvilket er, godkende, at en spiller har vundet en stor turnering spille det store spil, spillet "eksperter" og kloge hoveder fortalte os kunne ikke vinde mere på højeste niveau, især på de langsommere domstole, der gennemsyrer tour i dag . Men siden januar 2014 har Stan Wawrinka vundet to majors og Marin Cilic vandt US Open, har det vist sig, at det er muligt at vinde store turneringer ved at tage kampen til modstanderen i alle aspekter af lovovertrædelse, mens besidder godt nok forsvar. Sidste år under Australian Open endelige, Wawrinka ramt nogle af hans 2. tjener på 110 mph på linjen, Nadal blev raslede længe før ryggen gav ud, var han ikke vant til at håndtere denne type tennis på hardcourts siden midten af ​​2000'erne, når der var en masse flere risikotagere på turen, der gik for deres skud mod ham især, at baghånd ned linjen, som gav ham en masse problemer på hardcourts.

yderligere