Login
Register
startmenuen

Laminatgulve Buying Guide

Laminat gulve, en europæisk import nu meget populære i USA, er utrolig effektiv til at efterligne træ, fliser, sten og andre materialer. Overfladen af ​​laminatgulve er et meget detaljeret fotografisk billede, der er belagt med gennemsigtigt, ekstremt holdbart plast laminat (svarende til det materiale, der anvendes til bordplader). Det er ikke indtil du faktisk røre ved injektionsmørtel leddene eller scanne efter naturlige ufuldkommenheder, som du realisere gulve er ikke, hvad det ser ud til at være.
Hvordan det er lavet
Basismaterialet er et melamin / aluminiumoxid / fiberboard sammensatte produkt, ofte medium-density fiberboard (MDF). En bagsidelag tilsættes derefter for at forhindre fugt nedsivning, som kan beskadige plankerne.
Cost of Laminatgulve
Når det kommer til prisen, ægte træ, fliser og sten kan ikke konkurrere med laminatgulve. På fra $ 3 til $ 6 pr kvadratfod installeret, laminatgulve er mindre end halvdelen af ​​omkostningerne i disse andre materialer.
Hvem gør laminatgulve?
Flere virksomheder gør laminatgulve. Populære mærker omfatter Pergo, Wilsonart, Formica, Shaw, Armstrong, og Mohawk. Det betaler sig at gå med kvalitetsmaterialer, fordi deres indre kerner har større beskyttelse mod fugtskader, deres overflader er mere ridsefast, og de er mere realistisk på efterligne andre materialer.
Hvordan Det Solgt
Laminatgulve sælges i 15-by-15-inch og 24-by-24-tommer-kvadratiske fliser og i tynde 8-by-47-tommer tunge og not planke-lignende strimler omkring 3/8 tomme tyk. Næsten alle typer er designet til at være limet eller, i nogle tilfælde knækkede sammen langs deres indgribende kanter og derefter installeres over en tynd skumpude (resultatet af denne teknik kaldes en "flydende gulv"). Skumpuden under overfladen tilvejebringer en fugtbarriere og mindre dæmpning.

yderligere