Login
Register
startmenuen

Hvordan søgemaskiner arbejde?

Der findes to forskellige typer af søgemaskiner, crawler- baserede og menneske-baserede. Og ja, det er ligesom en bil transmission - automatisk og manuel. De crawler-baserede motorer bruger automatiserede systemer, der konstant "crawl" på internettet og katalogisere alt, hvad de finder. De humane-baserede motorer er præcis det modsatte. De kræver et menneske at læse, gennemgå og rang websites derefter indtaste disse oplysninger i en database.
Der er også en anden "mutant" form for søgemaskine, der normalt omtales som en Hybrid motor. Hybrid motorer bruger crawlere til automatisk kompilere de grundlæggende data fra hjemmesider, men derefter bruge den menneskelige input til at påvirke rankings. For eksempel kan to forskellige hjemmesider, der er næsten identiske i indhold ender med meget forskellige rive resultater, hvis en hjemmeside er blevet positivt revideret af en person, og den anden er enten ikke blevet revideret eller modtaget en dårlig gennemgang.
Nu hvor du ved, hvordan søgemaskiner kompilere deres data, jeg er sikker på, du vil vide præcis, hvordan de bestemmer deres rækker. Nå, det er de store penge spørgsmål. Alle søgemaskiner har enten udviklet deres egne unikke algoritmer eller bruge en variation af en base søgemaskine til at kompilere rækker, hvilket betyder ikke to søgemaskiner optimeringer er nøjagtig ens. Faktisk disse algoritmer er sådanne tæt bevogtet hemmeligheder, som vi vil sandsynligvis aldrig ved præcis, hvordan data indsamles og organiseres af nogen af ​​de store søgemaskiner. - Search Engines Optimization

yderligere