Login
Register
startmenuen

Må Biler har mere end én Belt, der skal udskiftes?

Alle køretøjer har et tilbehør bælte, der driver funktioner såsom generatoren og klimaanlæg kompressor, og måske servostyringen og vandpumpe. Dette bælte er normalt monteret udvendigt, så du kan se det på den forreste ende af motor (motoren er monteret på tværs på de fleste front-wheel-køretøjer), og det normalt er en Serpentine bælte, der kryber rundt forskellige remskiver. Det skal udskiftes, når det viser slid, såsom revner, flosser eller strække.

Nogle motorer har også en tandrem, der er skjult, men forbinder krumtapakslen på bunden af ​​motoren til topstykket på toppen; den kontrollerer, når ventilerne åbne og lukke. Mange motorer har en timing kæde i stedet for et bælte. En afgørende forskel er en timing kæde er normalt betragtes en levetid del, der ikke kræver regelmæssig udskiftning. En tandremmen kræver udskiftning, selvom producentens vedligeholdelsesplan kan ikke kræve, at indtil så meget som 150000 miles, som på nogle aktuelle Ford motorer.

Hvis enten bælte pauser, er et køretøj, vil snart gå i stå. Når en timing bælte pauser, motoren slukker, og du vil ikke være i stand til at genstarte den. Med mange biler, kan du være i stand til at genstarte motoren efter et tilbehør drev bælte pauser, men du vil ikke komme langt, hvis det driver generatoren. Uden generatoren, vil du blive afhængige af elektrisk strøm fra batteriet, og når der er gået, vil du være ude af lykke.

Selvom tilbehør bælter kan vare mere end 100.000 miles, bør de kontrolleres af en mekaniker periodisk (hvis du ved hvad man skal kigge efter, kan du gøre dette selv). Kontakt din instruktionsbog eller tjeneste tidsplan for at finde ud af, hvor ofte det skal efterses; dette varierer fra producent. Hyundai siger på nogle nuværende fire-cylindre dette bør gøres efter seks år eller 60.000 miles og derefter hvert andet år eller 15.000 miles. Volkswagen kræver det hver 40.000 miles, men på nogle Ford-motorer er det ikke indtil 100.000 miles.

http://www.megaparts.eu/en/search/belt

Udskiftning omkostninger også variere, og vi har set estimater fra mindre end $ 75 til mere end $ 150. Den bedste fremgangsmåde er at have det inspiceres før det anbefalede interval, og hvis du beslutter dig for at få det erstattet vil du have tid til at shoppe rundt. Du kan høre advarselssignaler, som et tilbehør bælte er på sidste vers som hvinende lyde, når du starter motoren eller fremskynde eller raslende lyde fra en trisse eller strammer.

Udskiftning af en tandrem er en mere involveret og bekostelig procedure, typisk kører fra mindst $ 500 til mere end $ 1.000, afhængigt af modellen. Endnu værre, på nogle motorer, hvis tandremmen pauser, stemplerne kan fortsætte med at bevæge sig op og ned, og i den proces bøje ventiler, der har mistet deres timing mekanisme. Det kan tilføje op til store bukke, muligvis $ 3000 eller mere.

Det gør tandremmen udskiftning mere kritisk, men fordi den ikke er synlig, kan du ikke nemt tjekke det. Det indebærer at fjerne tilbehøret drivremme, motorhjelmen og anden hardware bare for at få et kig på det, og ingen værksted kommer til at gøre dette for ingenting (de også nødt til at samle alt). Det er derfor, du bør være meget opmærksom på producentens anbefalede udskiftning tidsplan. Også her anbefalinger varierer. Nogle Honda V-6 motorer kræver timing udskiftning bælte på 60.000 miles, for eksempel, men 1,8-liters fire-cylindret bruges i nogle Chevrolet lister det på 100.000 miles.

Med nogle motorer, tandremmen driver også vandpumpen, så reparationsværksteder kan anbefale, at vandpumpen udskiftes på samme tid som bæltet. Det giver mening, fordi hvis vandpumpen bryder et par måneder efter, at tandremmen udskiftes, en mekaniker er nødt til at gå tilbage i der, adskille alt, udskifte kølervæske og debitere dig mindst et par flere arbejdstimer - igen .

I begge tilfælde kan disse bælter og gøre mislykkes for tidligt. Det centrale er at vente for længe med at udskifte enten bælte, fordi du kunne afvikle strandede og mindst blive generet, hvis ikke tvunget, at skallen ud flere penge.

yderligere