Login
Register
startmenuen

Hvornår skal du bruge til at erstatte dine bremser?

Ligesom din gas kilometertal vil variere afhængigt af, hvor og hvordan du kører, så det går med liv bremseklodser (eller foringer), at friktionen materiale, der bliver presset mod en metal skive eller tromle stoppe bilen.

Hvis du kører kun 8000 miles om året, men det er først og fremmest i en overfyldt byområde såsom Chicago, Boston eller Washington, DC, bliver du nødt til at erstatte bremseklodser oftere end en person, der kører 28.000 miles om året på tværs af de flade sletter i Nebraska. Du bruger dine bremser meget mere i bykørsel end på en landlig motorvej.

Desværre er der ingen klar tidsplan, der fortæller dig, når det er tid til at udskifte bremserne, så du nødt til at stole på dine ører og rådgivning af en erfaren automotive tekniker. De fleste køretøjer skal have deres dæk roteret mindst hver sjette måned, og det er et godt tidspunkt at få bremserne kontrolleret, så godt. En mekaniker kan kontrollere tykkelsen af ​​puder og tilstanden af ​​bremsen hardware til stedet slid.

Mange biler har indbygget slid sensorer, der skrabe mod en bremseskive, når foringer nødvendig udskiftning. Chaufføren vil høre en irriterende hvinende lyd, når de anvender bremserne (eller når bremserne udgivet på nogle køretøjer).

http://www.megaparts.eu/en/product/pedal-brakes-for-seat-ibiza-4-peak-hatchback-12-70-hp-2008

Disse sensorer er ikke på alle køretøjer, så chaufførerne bør lytte til knirker, hvin, slibning (ofte et tegn på, at bremseklodser helt er væk) og andre lyde, der indikerer slid. Nogle mindre støj kan elimineres ved at rense bremserne, men vedholdende, fremtrædende lyde normalt betyde dele er slidte. Andre tegn er svingningerne gennem bremsepedalen, længere bremselængden, eller når du anvender bremserne din fod går yderligere ned, tættere på gulvet. Fordi bremsebelægninger slides gradvist, kan du ikke mærke lukningen i ydelse, så det er, hvor den erfarne øje af en mekaniker kan hjælpe.

Alle biler har en bremse advarselslampe, der kommer på i et par sekunder, hver gang du starter din bil. Hvis den tændes under kørslen, der sandsynligvis betyder, at dit bremsesystem er lav på væske på grund af en lækage eller et problem med bremsen hovedcylinder. Bemærk, at dette ikke er den samme advarselslampe, der lyser, når du anvender hånd- eller fodbetjente parkeringsbremse.

Alle biler og lette lastbiler har også skivebremser foran. De fleste har bageste diske, så godt, selvom nogle billigere biler stadig komme med bageste tromlebremser. Med diske har det været almindelig praksis at bare udskifte bremseklodser og dukke op igen rotorerne på en drejebænk, hvis nødvendigt, så overfladen er jævn og glat.

I de senere år har imidlertid flere bilproducenter skiftet til rotorer, der er lettere og tyndere for at reducere vægten og spare penge. Diske brugt til sidste gennem to eller tre resurfacings, men bliv ikke overrasket, hvis når det er tid til at udskifte puder du fortalt du også brug for nye rotorer. De nuværende kan ikke have nok materiale til at blive barberet i fremmarch og kan ikke være så holdbare som dem fra, siger, 10 eller flere år siden. Desuden værksteder er tilbageholdende med at dukke op igen rotorer, fordi det tilføjer tid til et job, og kvaliteten af ​​det arbejde kan variere med, hvem der gør det, og hvor gode de er. I stedet er det er hurtigere, nemmere og mere rentabelt for værksteder at bare installere nye rotorer sammen med nye puder.

yderligere