Login
Register
startmenuen

Bedste måde at rengøre gulvmåtter

Din bil måtter har set det hele. Mudder. Regn. Salt. Sand. Holde dem rene er ikke nogen nem opgave. Du er nødt til at være flittige og en rutine til at holde dem ser deres bedste. Men hvis du ligesom de fleste af os, får livet på den måde, og du sjældent finde dig selv at have et ekstra minut til at holde dem rene. Vi har sammensat den bedste måde at rense og genoprette din bils gulvmåtter, selv om de har været stærkt forsømt.

Først starter ved fysisk at fjerne måtterne fra din bil. Giv dem en god ryste at fjerne alle løse snavs. Du kan også ramme dem mod et træ eller jorden for at få mest snavs ud af bilen måtter. Dernæst grundigt støvsuge måtterne fjerne ethvert andet løst snavs.

Nu tager liberalt spray måtterne med en bil Polstring Cleaner, såsom Eco Touch Carpet + Polstring. Fortsæt med at sprøjte, indtil stoffet er fuldstændigt mættet med formlen. Hvis der er nogen tunge udslip eller pletter, skal du sørge for at sikre disse områder får mere opmærksomhed.

Lad formlen i mindst et minut. Nu tager en scrub børste eller microfiber håndklæde og begynder at agitere formlen. Arbejde dig vej fra toppen af ​​bilmåtten nedad.

Endelig skal du sørge for måtter bil gulv er helt tørre, før re-indsætte ind i bilen. Ellers kunne potentielt kunne opbygge meldug.

Fortsæt med at tage fat på spild og pletter som de opstår. Venter på en spill at tørre vil gøre det meget sværere at fjerne i fremtiden.

Hvis du har plettet din siddepladser, skal du sørge for at tjekke vores anden artikel om rengøring stof bilsæder. Andre spørgsmål? Bare lad os vide!

yderligere