Login
Register
startmenuen

Hvordan til at bære tørklæde

Det er ikke min sædvanlige stil, den blege pink er måske mere feminin end jeg normalt ville vælge at bære, men jeg blev øjeblikkeligt tiltrukket af den fed fugl print. Den genbrugsbutik prisskilt betød, at jeg var i stand til at afprøve et stykke jeg sandsynligvis ikke ville have taget en chance på i en standard high street butik, og jeg er så glad for, at jeg gjorde. Den blege farve er faktisk en velsignelse, som det går med de fleste outfits, og jeg kunne ikke være lykkeligere med mit køb.

Det er også kæmpe (ca. 190cm x 110cm), hvilket betyder, at der er så mange måder, jeg kan bære det. Her er et par af mine yndlings måder at style et halstørklæde.

1- Classic.
Dette er formentlig en af ​​de mest almindelige måder at bære et tørklæde. Så fold din tørklæde i en lang rektangel. Fold det på midten og wrap rundt om halsen, trækker enden gennem løkken du har foretaget.

2- Infinity
Infinity tørklæder er stor, og du kan gøre næsten enhver tørklæde i én. Du skal blot folde din tørklæde i en lang rektangel som før og binde de to ender sammen. Så dobbelt pak det omkring din nakke og skjule knuden under lagene.

3- Triangle
Det er den måde, at jeg bærer min tørklæde oftest. Denne gang fold din tørklæde i en trekant - hvis det er en rektangulær tørklæde sit bedste for at folde det på midten bredde klogt først at lave en firkant, så fold det i halvdelen diagonalt at lave en trekant og pak det rundt om halsen. Jeg elsker alle de lag og bevægelse denne stil giver.

Tørklæder er en fantastisk hæftning at have i din garderobe, da de kan bruges på mange måder at ændre dit outfit. Hvad er dit foretrukne måde at bære et tørklæde?

For at finde din lokale Oxfam butik besøge butikken Finder, eller tage en Gennemse gennem vores Tilbehør på Oxfam s Online Shop for at se, hvad du kan finde.

yderligere