Login
Register
startmenuen

Øverst - Burj Khalifa

Jeg har lige haft fornøjelsen af ​​at besøge verdens højeste bygning: Burj Khalifa i Dubai. Jeg gik over til denne fantastiske tårn fra Dubai Mall metrostation og det er umuligt ikke at blive imponeret af den enorme 800 meter høje bygning. Jeg havde fået fat i en billet til observation dæk "På toppen" i forvejen, og billetprisen var 100 dirham (27 USD), men du kan også betale for at skære i linje, men så er prisen 400 dirham (110 USD! !!).

Selv om dette er den højeste bygning i verden, denne observation dæk er faktisk ikke den højeste i verden. At rekord tilhører Shanghai World Financial Centre ;-) Du kan læse mere om "På toppen" observation dæk på Burj Khalifa hjemmeside. Nikki og jeg gik til Dubai sidste år, og du kan tjekke min Dubai tur rapport på denne side.

Indgangen til Øverst erfaring starter inden Dubai Mall (som de hævder er den største indkøbscenter i verden), og efter at jeg passerede gennem sikkerhed Jeg fulgte stien for at komme til elevatoren. Langs stien får du information om byggeprocessen, design etc. og til at begynde med er der også et par modeller af bygningen.

Elevatoren selv var helt små, men i det mindste det er hurtigt :-) jeg ærligt følte ikke elevatoren start, men det tog ikke lang tid, før jeg følte ændringen i trykket i mine ører og så vidste jeg, at vi var på vej. Liften bevæger ved 10 m / s, så det tager kun et minut at nå observation dæk - så når dørene åbnes jeg søgte ud fra 124. etage!

Observation dæk har både en indendørs og en udendørs sektion og det giver dig en 360 graders udsigt over Dubai-området. Jeg startede ved at gå udendørs og udsigten fra omkring 450 meter over jorden er forbløffende. Du ved, at du er højt oppe, når du kan se ned på 60 + gulve hotellet The Address :-) Solen forrygende udenfor og selv jeg var ganske højt op, var der ingen kølende effekt i brisen. Den udendørs afsnit giver dig en udsigt fra The Address hotel og den musikalske springvand, Dubai Mall, Sheikh Zayed Road og mod havet, hvor det var muligt at se øerne World-projektet. Når du går inde igen fik jeg et billede af Jumeirah (herunder Burj Al Arab og Palm i afstand) og alle omkring tilbage til Adresse hotellet.


yderligere