Login
Register
startmenuen

Flere additiver til brændstof

De sidder fast i kørelys, bremselys og i stigende grad også i forlygterne: lysdioder i biler betragtes ædel, stærk og holdbar. Men når de går, men brudt, vil det være dyrt.
I den tredje bremselygte, de stak i lang tid, et stigende antal biler, de gnistre som kørelyslygter i bilen foran. Selv baglygter og forlygter har eksisteret, hele baseret på teknologien. Det handler om lys-dioder eller lysdioder.

Dioderne betragtes meget lysende og holdbare. Men der er også en alvorlig ulempe: Hvis men når en af ​​LED'erne mislykkes, kan sagen være meget dyrt.

Udskift kun med hele modulet

"Individuelle lysdioder kan generelt ikke erstatte dem. Udskiftningen af ​​defekte diode kan derfor være overraskende dyrt, især hvis lysdioderne er integreret i forlygterne, "siger Thomas Schuster af eksperten organisation Kues.

LED - det forkortelsen står (light emitting diode) for "Light Emitting Diode". De små lys giver køretøjet udviklerne mange nye muligheder for armatur design. De går også til sparsommelig med det nuværende: En typisk LED kørelys kommer ifølge leverandøren Hella fra fem til ti watt, mens systemer med glødepærer forbruge kun 50 watt.

På området Autogas Tilbehør og tilsætningsstoffer kan du finde information om brændstof tilsætningsstoffer såsom Flashlube eller Tunap Micrologic samt links til forskellige online butikker, der har nyttige produkter rundt Autogas på tilbud.

Tilføjelsen af ​​LPG tilsætningsstoffer - det vil sige, at tilsætningen af ​​smøremidler og rengøringsmidler i tanken eller direkte ind i forbrændingsprocessen - er dybest set kun de få modeller af visse Herstellter absolut nødvendigt, blokere de uhærdede ventiler i deres køretøjer.

Da LPG er meget tør og fri for tilsætningsstoffer i sig selv, kan der vælges ventiler som følge af mangel på smøring. Hvis topstykker i motoren ikke er udstyret med hærdede ventilsæder og ventilerne er ikke egnet til tør gas forbrænding, hjælper ofte kun de dyre bytte for hærdet ventiler eller den relativt billig anvendelse af tilsætningsstoffer til brændstof. Når LPG drift kompenseres med brændstof tilsætningsstoffer manglende køling og smøring af gasformigt brændstof. Uanset om tilsætningsstoffer anbefales til dit køretøj model, lære, blandt andet fra din servicepartner.

De gode nyheder: Brændstof Tilsætningsstoffer beskytter motoren og ventiler effektivt. Således flere og flere modeller kan omdannes til LPG, hvor man ville have afskrækket tidligere.
Ud over problemerne med ungehäreten ventiler, kan for varmt forbrænding af LPG i dårligt kontrolleret gasmateriellet forurener ventilerne mere. Normalt er dette ikke noget problem. Forudsætningen for dette er, at benötigkten for benzin motorens komponenter såsom luft flowmåler, tændrør, tændspoler, ilt sensor og gas fungerer korrekt.

yderligere