Login
Register
startmenuen

Montering af aircondition i vores hjem

Alle klimaanlæg er designet til at afkøle, det vil sige, at fjerne varme og fugtighed fra indvendige rum. Hvis du er i processen med at vælge en air condition, agt disse vigtige overvejelser, før du køber.

Typer af klimaanlæg

  • 1. Vindue enheder
  • 2. Gennem-the-wall-enheder
  • 3. Bærbare enheder
  • 4. Central eller hel-hjem enheder

Vinduet enheder er de mest populære klimaanlæg og for DIYers, de er de nemmeste at installere og fjerne. Denne type klimaanlægget passer ind i en vinduesåbning og udluftninger på ydersiden.

Through-the-wall er enheder større og tungere end vinduet enheder. Snarere end at sidde i et vindue, en gennem-the-wall enhed hviler inden en vægt-understøttende klimaanlægget FTXS50K/RXS50K - 2013 Daikin ærme sat i en ydervæg. Elektrisk kredsløb skal revideres, især i ældre huse, fordi disse enheder ofte kræver større strømstyrke og spænding.
Alsidig ved design, kan bærbare klimaanlæg-ideel til vinduer rum-udstødning gennem midlertidige kanaler og flyttes fra rum til rum.

Centrale eller hel-hjem enheder køle hele huset på én gang. Ofte kombineret med opvarmning til en komplet HVAC-system, de er den dyreste løsning og kræver typisk ekspert installation.
Kølekapacitet af klimaanlægget
Aircondition kapacitet er målt i enheder kaldet BTU. Et lille vindue klimaanlægget kan levere så få som 3.000 BTUs, mens en gennem-the-wall enhed kan overstige 20.000 BTU.

Rummets størrelse er måske den vigtigste faktor for størrelsen af klimaanlægget du behøver, men overvej også:

1. Antallet af vinduer i rummet
2. Rummets eksponering
3. Kvaliteten af rum lydisolering
4. Andre apparater, der kan være i brug
5. Antallet af personer i rummet

Kontakt en handy BTU lommeregner til at finde ud af præcis, hvor mange BTU klimaanlægget skal have for at holde din plads cool.

Effektivitet
Energieffektivitet måles ved energieffektivitet Ratio rating (EER) -den forholdet kølekapaciteten i BTUs timen til effekt i watt (jo højere EER rating, jo mere effektiv klimaanlægget).

Klimaanlæg, især ældre enheder, er blandt de dyreste apparater til at køre. Vælge en passende størrelse enhed er kritisk, fordi en enhed, der er for lille, vil ikke opfylde dine kølebehov, og en der er for stor vil koste mere at køre og vil ikke korrekt fugtstyring.

Ved at gøre din beslutning, først identificere enheder i stand til i tilstrækkelig grad køle din plads, og derefter købe den fra denne gruppe med det laveste BTU kapacitet og den højeste EER rating.

Hvornår og hvordan man kan købe
I løbet af sommeren, klimaanlæg er en in-demand råvare, hvilket betyder, at de er en mangelvare og dermed dyrere. Du vil spare penge, hvis du køber i løbet af lavsæsonen, når producenterne ofte tilbyde rabatter.

Samt, nogle kommuner og forsyningsselskaber tilbyde rabatter på enheder med minimum EER ratings. Og hvis du vælger centrale luft, kan du kvalificere dig til en skattegodtgørelse at kompensere for køb af en effektiv hel-home HVAC-system.

Generelt, din bedste chance er at købe inden sommer, og husk at kigge efter en garanti.

yderligere