Login
Register
startmenuen

Brændeovne købsvejledning

En ekspert, at objektiv rapport hjælpe dig med at vælge den bedste pilleovn til dit hjem og budget

Med prisen på energi, der repræsenterer en stadig større bid af den gennemsnitlige amerikanske husstand budget, er mange boligejere søger mod alternative brændstoffer til at opvarme deres hjem. I stigende grad er de henvender sig til pilleovne som en supplerende (eller i nogle tilfælde, primær) varmekilde.

Pellets fremstillet af forskellige bio-masse affald.

Pilleovne ligner brændeovne eller pejseindsatser, men ligheden ender der. I stedet for at brænde træ, de brænder små piller typisk lavet af genbrugte træspåner, savsmuld, eller majs. Der er mange fordele ved at brænde træpiller i stedet for træ (se fordelene ved Burning Pellets). Indvendig, de er ganske sofistikerede forbrændingsapparater der tilbyder billig opvarmning.
Fordele ved Burning Pellets

Pillen at en pellet komfur brænder faktisk genbrugt savsmuld, træspåner, majs, valnød og peanut skaller, og lignende bio-masse affald, der er jorden op, komprimeret, og ekstruderet. De 3/8-til-1-tommer-lange piller ligne kanin foder og sælges i 40-pund poser. Pellets slå affald, der ellers ville blive dumpet på deponeringsanlæg i energi, mindske vores afhængighed af olie.

Både på grund af brændstoffets konsistens og ovnens forbrændingsprocesser mekanik, piller brænder meget varmt. Det betyder, at de brænder mere effektivt og mere rent end træ.

Intens komprimering presser fugten ud af pellets, droppe deres vandindhold på under 8 procent, hvilket er meget tørt sammenlignet med snor træ, som har fra 20 procent til 30 procent fugt. Den tørrere brændstoffet, jo mere varme det kan producere. Og jo varmere ilden brænder, jo mere brændstof det kan forbruge. Sammenlignet med EPA-certificerede brændeovne, som afgiver omkring 5 gram partikler per time, pilleovne afgiver mindre end 1 gram per time.

Forbrændingseffektivitet er et mål for hvor meget af et brændstof omdannes til energi ved et apparat. Pilleovne tilbyde 75 procent til 90 procent samlede effektivitet (sørg for at kigge efter "samlet virkningsgrad" ratings, når man sammenligner mærker). Faktisk er så meget varme udvindes, at de fleste pilleovne kan udluftes vandret ud gennem en væg i stedet for gennem en konventionel skorsten (se, hvordan en pellet komfur Works).

Piller også skabe meget mindre aske end ledningen træ og producere langt mindre creosot, en fælles brændeovn og pejs fare, der sværter glasdøre og samler i skorstene, hvilket kan forårsage skorstensbrand.

De fleste pilleovne producere en lille brand, at koncentreret i midten af enheden, brænder meget varmt. Hvis du kan lide udseendet af en brand, så prøv at finde en enhed med en god flamme mønster og et stort visning glas. Du kan få keramiske logfiler, der hjælper sprede flammerne og give ilden et mere traditionelt look.

En ulempe ved pilleovne er, at de er relativt kompleks. Som vist i Sådan en pilleovn Works, de har en bred vifte af bevægelige dele og motorer, der kræver vedligeholdelse, så det er en god ide at vælge en model, der giver dig nem adgang til dens dele. Det er heller ikke en dårlig idé at få en servicekontrakt. (For mere om pellet komfur pleje, se pellet komfur Repair & Care.)

Pilleovne har en intern tragt til opbevaring af en dag værd af pellets; afhængigt af størrelsen af ovnen, kan de lagre fra 35 til 130 pounds af pellets. Det er klart, at jo større bin i brændeovne af lignende output, jo mindre ofte de kræver ny påfyldning. Indvendigt ovne er enten bund- eller top-fodret. Når du vælger mellem en bund- eller top-fed pellet komfur, overveje fordele og ulemper ved hver.

En top-fodret pellet komfur har en mindre chance for ild tilbage i tragten på grund af sin pille delivery system. Men forbrændingskammeret er mere tilbøjelige til at blive hindret med aske og klinker (aflejringerne forårsaget af genopvarmning aske). Som et resultat, anbefaler mange producenter af top-fodret modeller brænding høj kvalitet, lav aske pellets.

Bottom-fodret modeller ikke kræver premium brændstof, fordi aske og klinker skubbes ned i askeskuffen. Men, med konstant brug, bliver du nødt til at fjerne asken omkring en gang om ugen. En nem at bruge, stor kapacitet aske adgang skuffe gør oprydning nemmere.

Elektriske krav. Motorerne i en pellet komfur, selvfølgelig, kræver elektricitet (nogle modeller har batteri backup enheder), så ovnen skal placeres i nærheden af en 110-volt stikkontakt. Hvis du bor, hvor strømudfald er hyppige, og ovnen ikke har batteri-backup, kan du ønsker at have en gas-drevne generator på hånden (se Købe en nødsituation Portable Generator). Dette og relaterede installationsproblemer diskuteres i artiklen Sådan installeres en pilleovn.

Fritstående pellet ovne vs. skær. En vifte af stilarter er tilgængelige i både fritstående brændeovne og pejseindsatser. Nogle producenter også gøre pellet-drevne ovne og kedler, der er designet til at træde i stedet for, eller supplement, konventionelle varmesystemer tvunget luft.

Heat output interval (varmekapacitet). Pilleovne måles i varmeeffekt rækkevidde, også kaldet varme kapacitet. De fleste har en rating på 8.000 til 90.000 BTU (British Thermal Units) i timen. At vælge den rigtige størrelse pellet komfur, hjælper det at arbejde med en kyndig forhandler, der kan tage hensyn til de mange variabler, der bestemmer det bedste valg for dig.

Omkostningerne ved en pilleovn. Fordi pilleovne er ganske sofistikerede, de er ikke billige ... men når det bruges i en længere periode, kan de tjene tilbage deres omkostninger i energibesparelser. For en komplet diskussion af dette, se venligst BRIKETBRÆNDEOVNE: Omkostninger og besparelser.
Sådan Size en pilleovn

Selvom den fysiske størrelse af en brændeovn kan være en overvejelse, hvis du har begrænset plads til at sætte det, den primære problem er varmen output. Hvis en pilleovn varme output er for lidt, vil det ikke opvarme et rum tilstrækkeligt. Hvis dens output er for høj, kan det gøre en plads ubehageligt varm. Hvis det gør området for varmt, husejere typisk brænde en mindre, ulmende ild, som er meget ineffektiv og forårsager unødig forurening.

Når man sammenligner BTU produktionen blandt forskellige ovne, være sikker på du er klar over de enkelte enheds samlede effektivitet, det vil sige, hvor meget varme det leverer til rummet (ikke inklusive den varme, der går ud i skorstenen). Men mange andre variabler spiller ind. Disse omfatter ovnen beliggenhed, hvor åben dit hjem værelser er til hinanden, uanset om en blæser eller en anden form for opvarmet luftfordeling er tilgængelig, hvor godt dit hjem er isoleret, hvorvidt ovnen vil være at yde primær eller supplerende varme, og så videre . Når møde med en forhandler, være parat til at drøfte disse spørgsmål.

Ifølge det amerikanske Department of Energy, en hjælpsom regel-of-thumb er dette: En brændeovn normeret til 60.000 BTU kan opvarme en åben-plan, 2.000 kvadratmeter store hjem. En brændeovn normeret til 42.000 BTU kan opvarme en åben-plan, 1.300 kvadratmeter store rum.

Placeringen af ovnen har en hel del at gøre med, hvor effektivt det vil opvarme et mellemrum. I de fleste tilfælde er det placeret i det rum, som du ønsker at varme. Hvis du ønsker at opvarme et helt hus, en central placering eller en fan-system til at cirkulere varmen er bydende nødvendigt. (For mere om dette, se Sådan installeres en pilleovn.)

yderligere