Login
Register
startmenuen

Nogle smarte måder at forbedre din auto tyverisikring

Biltyveri: lad dig ikke skræmme af biltyveri statistik. Find ud af, hvordan du kan forbedre din bil tyverisikring.

Forebyggelse biltyverier er et spørgsmål om at kombinere sund fornuft med forebyggende foranstaltninger. Her er nogle tips:

Lad ikke din bil i uden opsyn parkeringspladser i længere perioder. Udskift knop typen dørlåse med koniske dem.
Hvis din bil har et system indbygget auto tyverisikring, bruge det - hver gang. Hvis dit køretøj ikke har et, eftermontere en auto tyverialarm system fra Advance Auto Parts. (Og drage fordel af vores komplette udvalg af kvalitet auto dele til din vedligeholdelse af køretøjet job, også.)

Installer en skjult vippekontakt, der skærer ud tændingen eller elektrisk brændstofpumpe. Lavteknologiske klubber og vagter kan forhindre tyveri i første omgang. Hi-tech køretøj sporingssystemer kan hjælpe de retshåndhævende myndigheder med at finde din bil, hvis stjålet.

Bundlinjen? Stol ikke på en enkelt metode til auto tyverisikring. Hvorfor skal du tage skridt til at reducere auto tyveri: biltyveri statistikker viser, at en auto tyveri opstår hver 26 sekunder i USA. For at forhindre automatiske tyveri, ikke overse det indlysende. 80% af køretøjer stjålet var ulåst, og halvdelen af ​​dem havde nøgler i tændingen. Ironisk nok er de mest stjålne biler ikke som den mest ønskelige. Fælles køretøjer, der er blevet vanskeligt at finde dele til ofte på toppen af ​​de mest stjålne listen. Tag dig tid til at lære at forebygge auto tyveri med hjælp fra Advance Auto Parts - og tjek vores linje af auto tyverisikring.

Elementer, der kan øge din bil tyverisikring:
Startspærrer
Alarm advarsel auto tyverisikring
Rat låse
Stereo ansigt plade covers
Skjulte brændstof & tænding interrupt switche

Sådan at forhindre biltyveri: gør det rigtigt! For at undgå at tilføje til biltyverier statistik, retshåndhævende myndigheder anbefale at tage en lagdelt tilgang mod auto tyveri. Ingen auto tyverisikring foranstaltning kan stoppe enhver tyv. Kombinerer metoder til forebyggelse tyveri kan tilføje op til større beskyttelse.
En startspærre forhindrer tyve fra hot-ledningsføring dit køretøj. Startspærrer inkluderer smarte nøgler, dræber afbrydere, fuse cut-offs og brændstofsystemet invaliderende. Bil alarmer kan være irriterende, men kan afskrække amatør auto tyve. En alarm advarsel vindue mærkat lader en potentiel forbryder kender din bil er ikke en let mærke.
Giv ikke tyvene en grund til at bryde ind. Tag værdifulde genstande med dig eller placere dem under sædet eller i bagagerummet. Fjern stereo frontplader, hvis muligt. Lås altid og indstille alarmen i bilen, selv i din egen indkørsel. Glem ikke at rulle op vinduerne. Efterlad aldrig en kørende bil uden opsyn.

yderligere