Login
Register
startmenuen

Sådan Vælg en Aftermarket Exhaust System

Udstødning Konstruktion: Crush Bøjninger vs Dorn Bøjninger
Så hvad gør eftermarkedet udstødningssystemer en af de mest populære ydeevne opgraderinger blandt hot rodders? Ligesom eftermarkedet overskrifter, er ydeevne udstødningssystemer bygget anderledes end deres lager kolleger til at reducere power-stjæle begrænsning, fremme udstødning latrintømning, og i sidste ende frigøre flere hestekræfter.

Den første forskel mellem en bestand og eftermarkedet udstødning er diameteren af rørene. Intervallerne er tilgængelige på eftermarkedet udstødningssystemer diameter varierer afhængigt af programmet. Men disse systemer typisk kommer med indstillinger større diameter til at flyde større mængder luft. Igen vil den korrekte diameter størrelse afhænge af variabler såsom motorstørrelse, rpm, anvendelsesorienteret et topmøde Racing salgsrepræsentant kan hjælpe dig med at vælge den rigtige størrelse til netop din bil.

 

Den anden store forskel mellem lager og eftermarkedet udstødningssystemer er rørbøjninger. Stock udstødningsrøret er typisk dannet ved hjælp af en teknik kaldet crush bøjning. Selvom crush bøjning er en hurtig, nem teknik, det medfører også præstationsfremmende røve begrænsninger ved de rørbøjninger. At fjerne disse begrænsninger, eftermarkedet udstødning producenter bruger en proces kaldet dorn bøjning. Denne proces anvender en fleksibel stang, som indsættes i udstødningsrøret. Da røret er bøjet, denne fleksible stang forhindrer rørvæggene kollapse eller kinkning. Resultatet er i overensstemmelse rørdiameter uden restriktive knæk på bøjningerne.

Udstødning Konfiguration: Single vs Dual Udstødningssystemer

En anden vigtig overvejelse i plukke et udstødningssystem er konfiguration. Almindelige opsætninger inkluderer enkelt, dobbelt, dobbelt crossover, og dobbelt udgang.

Det indre udstødningssystemet er den mest almindelige opsætning. Dette design har et enkelt sæt udstødning komponenter, herunder en lyddæmper med udstødning tip, der typisk kommer ud bag akslen af køretøjet. Aftermarket enkelt udstødningssystemer vil give en betydelig opgradering resultater over lager takket være større rørdiametre og mindre restriktive dorn bøjninger. Plus, de er normalt billigere og lettere vægt end ægte dual-bageste udstødningssystemer.

Dual exit udstødningssystemer er dybest set et twist på enkelte udstødninger. Disse systemer anvender den samme konfiguration som et enkelt udstødningssystem-on headpipe, konverter og lyddæmperen-men har to udstødning tips spændende fra lyddæmperen. Der er ingen reel præstation fordel til dette design, men nogle hot Rodder foretrækker den ekstra ydeevne styling af den dobbelte tip.

Ægte dobbelt udstødningssystemer er velsagtens de mest populære udstødningssystemer i den varme Rodding verden. Dette design er udstyret med to separate rør, der løber fra overskrifterne hele vejen tilbage til udstødning tips, sammen med to katalysatorer (afhængigt af anvendelsen og system) og to lydpotter med deres egne udstødning tips. Mange ydeevne entusiaster foretrækker dette design på grund af dens sporty look, den særprægede knurre af de dobbelte lydpotter, og de høje flow kapaciteter af to separate udstødning passager for hver bank af motorens cylindre.

Den ene største ulempe ved en dobbelt udstødningssystem er potentiale ubalance tryk mellem de to sæt udstødningskomponenter. Ujævn modtryk kan forårsage en bank af motorens cylindre til at bakke op og gøre mindre hestekræfter end den anden bred. Dual crossover systemer indarbejde en særlig "crossover" at eliminere dette problem. Denne crossover rør tillader udstødningsgasser at flyde frit mellem de to sæt af rør, balancering ud udstødningen flow og fjerne overskydende modtryk på den ene side. Den dobbelte crossover udstødningssystem er generelt betragtes som den bedste udførelse af udstødning, men i mange tilfælde kræver nogle ekstra ændringer for korrekt pasform.

Afhængigt af producenten, er der andre mindre almindelige udstødning konfigurationer til rådighed, herunder enkelt lydpotte dobbelt bageste udstødning og side exit udstødning. For mere information om, hvad der tilbydes af hver enkelt fabrikant, så tjek vores komplette sortiment af udstødningssystemer.

Udstødning Materiale: Mild Stål vs rustfrit stål
Eftermarkedet udstødningssystemer kan være fremstillet af forskellige materialer; Summit Racing tilbyder systemer lavet med blødt stål eller rustfrit stål. Den største fordel ved at en mild stål udstødningssystemer er koste. Mens disse systemer vil spare dig nogle kontanter, vil de til sidst rust eller korroderer. Rustfrit stål modstandsdygtigt over for korrosion, hvilket gør det til det ideelle udstødningssystemet materiale til regnfulde eller snedækket klimaer.

yderligere