Login
Register
startmenuen

Hvordan vinduesviskerne Work

Viskerne kombinere to mekaniske teknologier til at udføre deres opgave: En kombination elektromotor og snekkegear reduktion leverer strøm til viskerne. En pæn binding konverterer den roterende udgang fra motoren i frem-og-tilbage bevægelse af vinduesviskere.

Det tager en masse kraft til at accelerere viskerbladene frem og tilbage over forruden så hurtigt. For at skabe denne type kraft, er et snekkehjul anvendes på udgangen af ​​en lille elektrisk motor.

Viskermotor er en vigtig del af viskeren system, som består af viskerblade, gummi og visker trækstangen. Når den elektriske viskermotor svigter, må vi forstå, at vandet ikke vil blive leveret og viskerblade vil ikke fungere. Der er forskellige grunde viskermotor bryde, men det vigtigste er energi wire pause.

For at forny føringen, skal du først fjerne den venstre side af foring på bagsiden af ​​motorrummet. Du er nødt til at gøre dette, indtil du fjerner vinduesvisker arm. Efter at det er nødvendigt at afbryde multicontact stikket af den elektriske motor vinduesvisker. Næste du nødt til at lægge to ekstra ledninger fra batteriet til motoren vinduesvisker. Leder kabel fra den positive batteri skal tilsluttes til den terminal, som sorte og grå og grøn og gul isolation kabler er tilsluttet.

Det sidste trin vil forbinde ledninger til den negative terminal, som en brun isolation kablet er tilsluttet.

Samtidig er det værd at huske, at viskermotor har at arbejde i henhold til de terminaler, hvortil ledninger fra batteriet med den første eller anden hastighed bevægelighed af vinger er forbundet. Hvis vinduesvisker motoren ikke starter, er det mislykkedes. Hvis det fungerer, årsagen til fiasko var en brudt ledning eller defekt visker kontakt. Må ikke bekymre dig, hvis du har brug for at udskifte vinduesvisker motor. Hvis du ønsker at gemme dine penge, skal du købe en ny reservedel ikke i en garage, men online. Ud over de bedste priser på dele såsom viskerblade, viskerarmen og andre vores online butik tilbyder hurtig levering og fremragende kundeservice.

Snekkehjulet reduktion kan formere drejningsmomentet af motoren med omkring 50 gange, mens aftagende udgangshastigheden af ​​den elektriske motor med 50 gange så godt. Udgangssignalet fra reduktionsgearet driver en binding, der bevæger viskerne frem og tilbage.

Inde motor / gear samling er et elektronisk kredsløb, som registrerer, når viskerne er i deres nede. Kredsløbet fortsætter med at forsyne viskerne, indtil de er parkeret i bunden af ​​forruden, skærer derefter for strømmen til motoren. Dette kredsløb også parker viskerne mellem servietter, når de er på deres intermitterende indstilling.

yderligere