Login
Register
startmenuen

Ændring af væskebeholderen

Bilens forrude-alias forruden-og dets tilstand er ekstremt vigtigt for kørsel og kørsel sikkert. Hvis du ikke kan se ud af det, mens bag rattet, du sætter dig selv og dine medrejsende i fare; du har brug for at være i stand til klart at se vejen foran dig på alle tidspunkter. En bilens vinduesvisker og vasker-system hjælper med at opnå dette. Vinduesvisker væske er, hvad der er pumpet ud på forruden, og med hjælp af viskerblade, at "tørre" væsken over hele forruden og de mange andre dele af viskeren, der opretter forbindelse til og magt bevægelsen af bladene, vaske skidt og snavs ud af det.

Slutresultatet er en nice, ren forrude. Den sprinklervæske reservoiret er en del af skiven, og det er, hvor forruden sprinklervæske er faktisk gemt og pumpes ud af ved vaskemaskinen pumpen, når den aktiveres af viskerarme kontrol. Væsken derefter går gennem slanger og i sidste ende gør sin vej til Sprinklerdyserne, sprøjte væsken på forruden. Afhængigt af modellen, kan det være hvor pumpen er placeret samt.

Mens nogle klassiske biler var forrude vaske reservoirer glas, nutidens moderne biler bruger plastik for sin evne til at blive formet til nogle komplekse former. På grund af pladsmangel, kan sprinklervæske reservoiret variere dens nøjagtige placering under kølerhjelmen, men normalt kan findes i nærheden af radiatoren. En lille slange lægger vaskemaskinen reservoiret til Sprinklerdyserne (eller pumpe, hvis det ikke installeres på tanken), og en aftagelig hætte tillader sprinklervæskestanden hvormed systemet, når lav. Mange sprinklervæske reservoirer har mærker på dem, så du kan se, hvor meget væske i tanken, takket være den gennemsigtige plastik konstruktion, mens nogle køretøjer har endda en niveauføler monteret i reservoiret for at lade dig vide, hvis væsken er lav. I sjældne tilfælde vil køretøjer udstyret med en bagrude visker og vasker-system har en anden skive tank til bagruden så godt. Men i en masse køretøjer, er den samme reservoir anvendes til både forruden og bagruden, og en anden pumpe til at pumpe væsken ud af tanken og på bagruden.

Mange forskellige navne anvendes, når der henvises til en vinduesvaskeren reservoir, og de er helt udskifteligt de alle i det væsentlige refererer til den samme del. De mest almindelige er:

    sprinklervæske beholder
    sprinklervæske flaske
    forruden sprinklervæske reservoir eller forruden sprinklervæske beholder
    forruden væskebeholder eller forruden fluidtank
    vinduesvisker reservoir eller vinduesvisker tanken
    vinduesvisker væskebeholder eller vinduesvisker fluidtank

Hvordan ved jeg, om min forrude sprinklervæske beholderen skal udskiftes?

Da forruden vaskemaskine flasker er plast, er de som regel erstattet på grund af revner og lækage af væske, der resulterer. Vilde temperatursvingninger (tror kold vinterdag og høj temp motorkølevæske) kan forårsage flasken til at splitte på sine sømme. En anden almindelig årsag til udskiftning er brudt montering faner eller slange forretninger på grund af snavs eller andet reparationsarbejde. Hvis du sætter sprinklervæske ind og kan se det løbe ud i bunden af køretøjet, chancer er flasken skal udskiftes.
Kan jeg udskifte en sprinklervæske flaske mig selv?

Ja du kan! Vinduesvisker fluidreservoirer er næsten altid let at udskifte. I de fleste biler, er installationen så simpelt som frakobler slangen, unbolting enhver monteringsdele som clips eller push-pins, og bytte dem. Hvis din vinduesvisker væskebeholder har en vaskemaskine pumpe installeret i det, bare forsigtigt skubbe det ud, bytte gummiforseglingen over til den nye flaske, og geninstallere pumpen. På nogle modeller, kan der også være et fluid niveauføler i vaskemaskinen tank, der skal fjernes fra den gamle flaske og indsættes i den nye.

yderligere