Login
Register
startmenuen

Typer af Madrasser

Du har måske bemærket, at i alt dette tid, har jeg ikke nævnt nogen detaljer om konstruktionen af ​​madrasserne. Jeg har sagt meget lidt om spoler, typer af skum mv Sandheden er, dette er muligvis den mindst vigtige del af vejledningen, men det er stadig godt at vide.

Der er to grundlæggende kategorier af madras.

Innerspring. Det er de traditionelle madrasser med fjedre (eller spoler, hvis du foretrækker det). De kan alle bundet sammen eller hver indpakket
Specielle skum. Disse vil normalt være fremstillet af forskellige typer af skum. To kategorier af speciale skum er latex og hukommelse skum.

Ud over disse to hovedkategorier, vil du finde et par andre typer af madrasser. Nogle producenter gør luftmadrasser, der bruger luftkamre i stedet for spoler for støtte. Der er også stadig nogle vandsenge rundt, hvor vand anvendes til støtte. Jeg ved ærligt talt ikke vide så meget om disse to kategorier af madrasser, og de udgør en lille del af madrassen industri, så jeg vil ikke gå ind i dem her. Den største luftmadras producenten Select Comfort med deres seng seng. Der er flere små vandseng fabrikanter. Sov Ligesom The Dead har en detaljeret gennemgang af Select Comfort her og vandsenge her.

Der er også en kategori af senge udvikler kaldet "hybrid senge", som har lignende kendetegn en specialitet skum madras på en innerspring support. Jeg ville kalde dem langt mere ligner fjederindlæg madrasser, men du kan læse mere om hybrider her.
Innerspring madrasser

De fleste madrasser vil du sandsynligvis løbe ind er "innerspring" type. De har metal spoler inde i madrassen med skum og fibre på toppen.

De lavere priser madrasser tendens til at bruge den ældre stil spole, hvor de alle er bundet sammen. De timeglasformede dem kaldes "Bonnell" spoler, men andre producenter har stærkere variationer på denne type (ligesom "offset" spole og "løbende" spole).

Disse er generelt lidt billigere end de individuelt indpakket spole, men ikke kontur så godt og overføre mere bevægelse.

 

Jo bedre innerspring madrasser vil bruge individuelt indpakket bredbånd. Denne type spole giver madrassen til kontur til din krop fra spolen niveau, hvilket giver bedre støtte og forårsager mindre pres. Derudover indpakket spoler er bedre til at adskille bevægelse fra side til side på sengen. Så hvis én person bounces rundt eller ændrer holdninger, vil partneren ikke føler det så meget. Ulempen? De er som regel dyrere.

Skummene over spolerne vil have forskellige densiteter. Du kan få en madras med fastere skum på toppen eller blødere skum på toppen. Nogle vil være i stil med en "Premium" (hvilket betyder producenten syede en ekstra ledning omkring siden af ​​madrassen for at angive det har en god mængde af skum).

Må ikke betale for meget opmærksomhed til den nøjagtige titel af madrassen. Et selskabets "pude firma" kunne svare til en anden virksomheds "luksus fast" eller endda en "plys." Blot bruge lidt tid på hver enkelt madras og tjekke for komfort og støtte, uanset hvad madrassen hedder, eller hvorvidt det er teknisk en "Premium".
Hvad med spole tæller?

Du kan høre folk taler om "coil tæller." Der er en grund til jeg har skrevet så meget og har ikke rigtig nævnt dem indtil nu. De er generelt ikke vigtigt, så længe du ikke får de mindst dyre madras. Der er for mange variabler til at overveje at sammenligne coil tæller i en madras til en anden. Type spole, overtryk (tykkelse) af spolen, antallet af vindinger, om dens fordoblet på indersiden, etc. En madras kan have 1.000 spoler, og en anden vil have 900, men 900 coil madras kan have en meget mere stål i spolerne samlede.

Det eneste, jeg kan sige er at undgå, er enhver madras, der har 420 eller færre Bonnell spoler i en dronning størrelse. Det er kun egnet til værelser, og de er næppe godt for. Hvis nummeret er ovenstående, er du sikkert fint.

yderligere