Login
Register
startmenuen

Top 3 Video SEO Tips at få Vist

Når et stykke indhold er blevet oprettet, betyder ikke, at arbejdet er forbi. Efter at have så meget tid og kræfter i et stykke det sidste, du ønsker at gøre, er at sende det, og blive færdig med den. Både før du rammer offentliggøre og efter, er der en bred vifte af opgaver at gøre for at sikre, at du får mest muligt ud af dit indhold, lige fra SEO indsats at støtte sociale budskaber.

Når det kommer til video skabelse, listen varierer lidt fra den taktik anbefales til skriftlige indhold, mest specifikt i området, hvordan man bedst til at øge din rækkevidde gennem søgemaskine optimering, da videoen ikke indeholder kopien, der ofte påberåbt for SEO.
Vi har samlet de øverste SEO tips til at hjælpe øge synspunkter alle nuværende videoer, du måske har udgivet, og at huske for fremtidige videoer, for at få flest visninger lige fra starten. Fra titler til tags, finde ud af, hvad der vil gavne din virksomhed mest:
Se, hvad der er blevet gjort
Før du starter din indholdsskabelsesprocessen, er det ofte en bedste praksis for at se, hvad andre har gjort gennem robuste søgninger i YouTube. Det er ikke bare for at se, om den video, du laver er blevet gjort før, men at tjekke alle de forskellige komponenter lige fra miniaturer, til beskrivelser, og endda titler.
Arbejde på din beskrivelse
Når du opretter din video, er du nødt til at sammensætte alle de andre detaljer, der virkelig vil hjælpe seere og søgende. En vigtig faktor er beskrivelsen boksen, som faktisk indekseret af søgemaskiner til at placere dit video i søgning.
Når du skriver din video beskrivelse er der et par nøgler ting du skal vide: De to første linjer vises ved siden af ​​din video i YouTube-søgninger og når de offentliggøres på sociale medier De første fem linjer vises over den "læs mere" fanen under din video Du kan skrive op til 5.000 ord Det skal indeholde et link til din hjemmeside, blog og sociale profiler Den bør indeholde links til elementer, der refereres i din video (såsom en hvor man kan købe en tørretumbler del)
Hvis du ikke er sikker på hvad der skal medtages i din beskrivelse efter et par korte sætninger, overveje at medtage en transskription af din video. Dette kan bidrage til at øge din video SEO på grund af de søgeord, du har brugt i videoen, hvilket gør indholdet tilgængeligt at være "kravlede" af søgemaskiner.
Glem ikke tags
Et element, der kan få overset er de tags for hver video. Selv om disse ikke vises i videoen beskrivelse eller sammen med dine videoer, de hjælpe for søgninger. Ligesom kategorier hjælpe din virksomhed skal findes i online telefonbøger, tags hjælpe med at organisere din video i passende kategorier og relaterede søgeord.

 Hvordan man skriver Google PPC Ad Kopier, der konverterer
Du har planlagt din Google Ads. Du har skåret igennem demografi, personas og Keyword Planlæggere til bestemt de optimale søgeord for hver af dine annoncegrupper. Du kender selv den perfekt matchede destinationssiden for din kampagne.

Tror det er nok? Det er ikke.

Du skal stadig skrive en fantastisk annonce, der får din kunde til at klikke.

Skrive en effektiv Google-annonce er en kunstform. Men selv uden en Peggy Olson copywriting baggrund, du også kan lave annoncer, der får click-through og resultater.

Din annonce kopi består af:

    Overskrift - din overskrift er, hvad viser øverst i din annonce. Det er i blåt. Du har 25 tegn (mellemrum) til at skrive denne fremtrædende første indtryk.
    
Annonceret webadresse - Din annoncerede webadresse er, hvad søgende ser som den side, du lokke dem til at besøge. Det behøver ikke at være nøjagtig destinationsside web løse din annonce linker til, men det skal være relevant. Du kan for eksempel indeholde dit website med top søgeord i din annoncekampagne.
    
Beskrivelse Linje 1 og beskrivelse Linje 2 - Du har 35 tegn per linje for "krop" af din annonce kopi.

Lav en CTA De kan ikke nægte

Du har ca. 10 sekunder (eller mindre) for at få nogen til at handle på din annonce. Du er nødt til at skrive klare, præcise, og uimodståelige opfordring til aktioner (CTA'er), der lokke din forbruger at skride til handling nu.

Vis, at dit tilbud er det mest gavnlige for din søgepersonens ønsker, og at de skal klikke på din annonce så hurtigt som muligt for at få det. Solid CTA s øge antallet af konverteringer, når de har klikket videre til din destinationsside også.

Her er et par tips til at skrive effektiv CTA s:

4. Hold dine CTA korte, fokuserede og handlingsrettede - Brug korte, en stavelse ord for at få en hurtig reaktion. Gør det virkelig nemt at forstå dit spørge, og bruge action ord til at provokere forbrugernes initiativ til at klikke på dit link med det samme.

yderligere