Login
Register
startmenuen

Sådan Beslut dig for dit laminatgulv Tykkelse

Hvis du forsøger at finde ud af, hvordan du vælger laminat gulve til dit hjem og spekulerer på, hvordan tykkelsen passer ind, ser ikke yderligere!

Hvordan laminatgulve tykkelse målt?
For laminatgulve, er tykkelse planke målt i millimeter (mm). En millimeter er ganske lille, ca. 0,039 inches.
Produkter, som American Concepts, vil angive tykkelsen planke på deres pakker eller i deres reklamer ved at måle tykkelsen hele planke - fra bundfladen, der hviler på undergulvet til toppen af ​​planken. Så hvis en planke har en vedhæftet pude (hvilket betyder, at underlag er faktisk knyttet til hver enkelt planke) du kan se en planke tykkelse på 14 mm. Det betyder, at det er en 12 mm tyk planke med en 2 mm tyk pude fastgjort, svarende 14 mm.


Derfor planke tykkelse henviser ikke strengt til kernen af ​​planken (dvs. C i illustrationen ovenfor), men kombinationen af ​​alle lag, der udgør planke.
Er laminatgulve tykkelse en garanti for holdbarhed?
Ikke nødvendigvis. På Kronotex USA, ser vi holdbarhed tilvejebragt af aluminium-oxid slidlag, der er på toppen (dvs. A i illustrationen ovenfor). Slidlaget gør laminatgulvet i stand til at stå op til mund trafik og mindre hudafskrabninger og dermed forbedre dens holdbarhed.

Slagfaste, eller evnen hos et laminatgulv at modstå virkningen af ​​en faldende genstand, er relateret til tykkelsen planke. Generelt, jo tykkere planken, desto mere modstandsdygtig gulvet bliver til brud fra et slettet objekt. Mærker som vores amerikanske begreber gulve opfylde og overstige et let erhvervskøretøj rating på "Large Ball-Impact Resistance" og "Lille-Ball (Dart) Impact Resistance" test.

Er tykkelse en garanti for kvalitet i laminatgulve?
Igen, ikke nødvendigvis; en tykkere laminat kunne fremstilles med lavere kvalitet materialer. Hos KronotexUSA, bruger vi en overlegen high-density fiber (HDF) kerne lavet af 50% sydlige gul fyr og 50% hårdttræ i vores laminatgulve, ligesom amerikanske begreber, uanset hvad tykkelsen er. For os, hver komponent i vores laminatgulv er vigtigt i hvert produkt, vi gør.

Er der fordele ved at en tykkere planke laminatgulv?
Ja, der er et par. BuildDirect opsummerer det på denne måde i sin blog artikel med titlen, "Valg af 12 mm Laminatgulv," forklarer, at i "balancen mellem dette spektrum af nem installation og hårdføre gå erfaring, 12 mm laminatgulve føles ligesom den virkelige ting, og et gulv overflade, der er DIY venlige, også. En tykkere planke er lettere at installere.

Det er faktisk lidt tilgivende, fordi det bedre kan spænde mindre undergulvet afvigelser uden problemer senere. "Levelness" er meget vigtigt for en vellykket installation. Da et laminatgulv er et flydende gulv, en undergulvet, der har en spids eller dal på over 1/8 af en tomme inden for 40 inches af kvalitet er ikke god. En tykkere planke kan give bedre akustik. Fordi planken er tykkere, er lyden ikke rejse så godt. En tykkere planke giver bedre slagfasthed, som beskrevet ovenfor. Amerikanske Begreber tilbyder to samlinger med 12 mm tykkelse: Valley Forge og Berkeley Lane.
Hvad er de forskellige tykkelser af laminatgulve?
Der er fire standard laminat-gulv planke tykkelser på markedet. Og som man kunne forvente, den tyndere planken, billigere laminat gulv. 7 millimeter (7 mm), ligesom de amerikanske begreber 'Liberty kollektion. 8 millimeter (8 mm), ligesom de amerikanske begreber 'Dalton Ridge og Stone Harbor samlinger. 10 millimeter (10 mm), ligesom de amerikanske begreber 'Middlebrooke og Sanderlin Mountain samlinger. 12 millimeter (12 mm), ligesom de amerikanske begreber 'Valley Forge og Berkeley Lane samlinger.
Hvad er det bedste råd om laminatgulve tykkelse?
Som med de fleste købsbeslutninger, er der ingen rigtige svar for, hvordan man vælger den bedste tykkelse planke. Bigger (eller tykkere) er normalt bedre for alle de grunde, vi har undersøgt her, men der er ingen grund til at købe mere gulv, end du har brug for. Bare sørg for at købe en kvalitet laminatgulv fra en velrenommeret, vidende forhandler, som en amerikansk Begreber laminatgulve forhandler.

yderligere