Login
Register
startmenuen

Hvad kan bruges en traktor?

Oprettelse og vedligeholdelse af brandbælter i din ejendom er for foreskrevne forbrændinger. Fire pauser også tjene som et sikkerhedsnet pude, hvis en anden ilden kommer ud af kontrol. Selv hvis du har etableret brandbælter, de er ubrugelige, hvis de er dækket med blade og fyrrenåle. Skrabning et skår gennem pauserne holder den ren og fri for snavs.

En skrabe klinge, der kan justeres 180 grader, er også praktisk til klassifikation og hvis de endda bruges som en lille bulldozer klinge. Hvis du brænder børste bunker, er der ofte en masse lemmer og rester, der ikke vil brænde omkring kanten af ​​branden. En skrabe vinge bagud stort set vendt brændte affald ind i forbrændingen bunke push. Vælg en klinge, en justerbar offset klinge og snavs skal skubbes effektivt. Ofte bredden af ​​en 6-fods skrabe blad eller kasse klinge alt hvad du behøver for sikkert vippe periferi ordineret brand.

Du har måske en tank sprøjte til sprøjtning af herbicider anvendt. Den samme sprøjte kan vaskes med vand og fyldt til at hjælpe alle brande kontrol.

Udstyret med en spand i front-end loader og en kasse blad er fastgjort til bagsiden, kan du bruge en traktor til at forbedre dine gader og spare penge. Da du ønsker at være kronen af ​​vejen, et par inches højere end skulderen, skal front-end spand anvendes til at trække snavs fra sider af vejen til kronen. Brug at udglatte skraber af bladet boksen snavs. Frontlæsseren kan bruges til tomme grus på de frisk graduerede veje. Glat grus med koben eller boksen kniv.

træindustri

Invester i en murbrokker kløer der hooked på den front-end fastgørelse til traktoren. Griberen gør lige efter høst rengøring ud. Du kan få fat i en stor bunke af lemmer brændende stablet, alle lavet fra komfort i din traktor sæde. Denne implementering gør det muligt for brugeren at få adgang kun rødder, stubbe og lemmer, ikke snavs.


improvisere

Hvis en simpel, tre-punkts monteret hitch boom ikke vil løfte store emner, kan du oprette din egen carry-all at købe traktoren eller at bygge. Kontrakt med en lokal svejser og give ham en idé om den bære alt hvad du behøver. skal monteres The carry alle min trepunktsophæng, bred og lang nok til at holde en 55-gallon tønde af tungt materiale, og stor nok til at montere en sprøjte. For omkring 200 $ kan du få et nyttigt supplement til din operation eller leasing.

begyndelse

Hvis du har en frontlæsser med en spand til at reparere indkørsler, transporterer flere poser af kalk og gødning og bære kugler grus er nemmere. En gammeldags traktor boom, hvilket gør monteret til den bageste trepunktsophæng eller en log trække en hjort meget lettere løft.

Vær kreativ med din traktor nye anvendelser for denne arbejdshest at finde, men husk ikke at bruge traktoren i usikre forhold, og undgå applikationer i manualen er ikke omfattet.

Hvis traktoren er en diesel til at tage forholdsregler for at holde luften, brændstof og screene din radiator til at beskytte ren. Dette kan tilstoppet med snavs og forårsage hurtig overophedning. Kig efter din traktor, og det tager sig af alle dine arealforvaltning krav.

yderligere