Login
Register
startmenuen

Har dit valg af tøj til samtale og arbejde virkelig noget?

Du kan forberede såvel som du har lyst til din samtale, kan du søge efter din interviewerens profil på Linkedin, forskning virksomheden, forberede dine spørgsmål på forhånd etc. etc. men gør hvad du vælger at bære på interview virkelig noget? Svaret utvivlsomt er ja.

Konsekvent undersøgelser fortæller os, at 33% af beslutningstagerne kender inden for 90 sekunder, om de vil ansætte en person, og en enorm 65% siger, at tøjet kan være den afgørende faktor mellem to lignende kandidater. Så budskabet er klart, at dit valg af tøj til din samtale betyder noget.

Hvad du vælger at bære behov, der skal undersøges nøje afhængigt af hvem du ser, selskaberne kjole politik og den type rolle, du søger inden for denne virksomhed. Det er vey nemt at underkjole eller overdress til en samtale, som kan være dyrt, men hvis du er usikker altid overdress stedet underdress !!

Når du har naglet jobbet kan du nødt til at beslutte på smart v casual valg til din dag arbejde. Igen budskabet her er enkel; klæde sig passende for miljøet. En dragt kan være over toppen for visse roller, men det kan helt passende for andre. Nogle dage kan det være rigtigt, andre ikke, afhængigt af om du er møde kunder, interviewe eller bare på kontoret.

En afslappet arbejdsmiljø kan meget vel passe til en afslappet dress code. Du kan argumentere for, at afslappet påklædning tillader ansatte at vise deres personlighed bedre og kan bedre afspejler selskaberne etos bedre. I disse miljøer uafgjort eller kulør kan ses som truende eller over toppen.

Uanset hvad du vælger at bære for din samtale eller for arbejde huske, at første indtryk tæller, og selvom du måske ikke kan lide det, hvor succesfuld du er i din karriere, vil afhænge af en kombination af ting, herunder dit udseende!

yderligere