Login
Register
startmenuen

Arbejde med en Rengøringsservice

Vær klar over dine behov. Uanset om du interviewe direkte eller bruge et bureau, skal du sørge for dine behov er gjort klart fra begyndelsen. Brug din ark papir, som du skrev i trin 1, foretage nogle dot punkter om hvert værelse / objekt og dine forventninger og give dette til den nye renere. For eksempel: "Jeg ønsker trappen støvsuges hver uge," "Jeg ønsker, at tingeltangel skab støves hver uge", "Jeg har ikke noget imod blinds bliver støves kun en gang om måneden," osv Det er meget lettere at få hvad du ønsker, hvis du gør det klart i starten. Udvikle et forhold af tillid og sikkerhed.

Skulle du være hjemme, når støvsugeren er der? Det er op til dig. Ofte det gør både dig og renere ubehageligt, medmindre dit hjem er så stor, at du ikke krydse stier. Hvis du vælger at være ude, eller du arbejder under rengøringen tid, være forsigtig med sikkerhed. Giv dit renere med en nøgle, der siger klart det ikke kan kopieres. Hvis han eller hun skal bruge en sikkerhed tastatur, giver et tal, der kun bruges af renere. Denne måde, hvis noget sker, og dette nummer er årsagen, du ved, hvem indtastet det i.

Spørg din renere ikke at videregive dine personlige oplysninger såsom telefonnummer eller adresse til nogen, ikke engang familiemedlemmer. Nogle rengøringsmidler vil sladder, især hvis du bor i et godt to-do kvarter og køre en luksus bil, men du kan i det mindste anmodning så meget fra dem.

  • cleaning
  • office
  • cleaning services
  • cleaning services london

Kommunikere med din renere. Hvis du føler, at han eller hun ikke gør et godt stykke arbejde, siger noget. Ligesom enhver person, hver renere har stolthed i hans eller hendes arbejde og nogle ærligt ikke forstår alt, hvad der forventes af dem. Forklar, hvordan du foretrækker ting der skal gøres, og spørge, om dette er overskuelige. Watch at se, om ydeevnen forbedres. Hvis det ikke sker, eller hvis støvsugeren ikke er enig med din anmodning, så kunne det være tid til at del måder og finde nogen, der passer ind i dine behov. Indse, at der er ting, din renere ikke vil gøre.

Mange rengøringsmidler har begrænsninger på den type rengøring arbejde, de vil gøre. For eksempel, at mange ikke rene vinduer. Det er normalt betragtes som en særlig opgave for vinduespudsning fagfolk. Hvis du spørger, vil de lade dig vide. Det er også ren og skær høflighed at betale ekstra penge for eventuelle yderligere opgaver, du bede din renere at gøre ud over normale opgaver.

Spørg ikke din renere at babysitte dine børn eller dine kæledyr - han eller hun har et job at gøre ved ankomsten, og det er både distraherende og meget uretfærdigt! Få den rette person til det rigtige job.

yderligere