Login
Register
startmenuen

Tips i Valg Stue Møbler

I stuen er det rum i et hjem, der byder gæster velkommen. Med det, husejere sørge for, at det er godt designet, og at det kunne give trøst til alle-ikke kun for gæster, men for husejere så godt. Ved udformningen en stue, møblerne er meget vigtigt, fordi bortset fra den visuelle appel af rummet, det spiller også en afgørende rolle. Forestil dig en levende område uden møbler.

Hvor ville du sidde at slappe af og underholde gæster? Hvor vil du lounge, mens du ser tv? I plukke møbler stykker, skal du sørge for, at kvaliteten vil blive betragtet bort fra skønhed. Se på det også, at du vil arrangere dem efter hvordan du vil bruge dem, og hvordan dit hjem arkitektur er gjort. Bortset fra de nævnte, er der stadig andre ting, du skal overveje at vælge stue møbler. Læs nedenstående tips:

1. Start med det grundlæggende. Før du hopper ind i andre punkter, du nødt til at starte fra det grundlæggende i picking stykker og i betragtning af dit rum. Kig efter de grundlæggende stykker som sofa, lænestol, center bord og sidebord. Så se dig omkring din plads, så vil du vide den rigtige størrelse af møbler, du får brug for bestemte funktioner.

2. Gør det math. Mål din stue og tegne en plantegning af det, eller du kan oprette en skitse af det på et stykke papir. Så planlægge trafik ved hjælp af din plan og tegne, hvordan du vil være at placere dine møbler i det. Dette vil give dig et godt billede af rummet. Også, glem ikke at inkludere komfortable og acceptabel veje.

3. Tænk på funktion. Hvad er de aktiviteter, som du vil gøre i din stue? Dette har stor indflydelse på, hvad du vil være at placere i stuen ligesom den modulære kabinet til fjernsynet, opbevaring eller et sted, hvor du kan placere dine drikkevarer, hvis du har gæster.

4. Overvej eksisterende arkitektur. Det er meget vigtigt, at man ser på de eksisterende arkitektoniske elementer i dit hus. Dette omfatter kolonner, vinduer og andre. Med dette, kan du planlægge godt, mens overvejer dem, fordi hvis du undlader at se på dem, kan dine møbler ikke ser godt ud i rummet. Udformningen af ​​interiøret vil også noget for du skal sørge for, at de møbler, du får, vil passe til udseendet.

5. Opret en plan. Vi har nævnt, at du skal tegne en plan for din stue. Det kan være en formel design, eller du kan blot gøre dine ting på et stykke papir. For et bedre overblik over din stue, kan du anmode om en 3D-design af det med de møbler, du kan lide. Den indretningsarkitekt kan også hjælpe dig med at beslutte om dette. Så efter at få design og planen, sørg for at du vil holde med planen.

6. Få stykker af høj kvalitet. Må ikke bare få uanset type møbler. Få dem, der har høj kvalitet, fordi møbler er en investering. Sørg for, at du ikke vil bare se på design, men du også tjekke, hvor længe møblerne stadig kunne være i god stand trods længere tids brug. Det er grunden til, de anvendte bør være en ting, som du ser ind materialer. Men høj kvalitet stykker koste mere.

7. Koordinere stykkerne. Ved valget stue møbler, ikke bare se på stuen alene. Du skal også sørge for, at det passer eller supplerer med møbler i andre områder af huset, især hvis du har en åben layout, hvor alle møbler kan ses. Der skal være et sammenhængende look i dine møbler.

8. Kend dit tema. Vælg et tema til din indretning. Så dine møbler vil Jive med det tema, du har valgt. Hvis du beslutter at få en eklektisk look, så mikse og matche møbler. Hvis du ønsker at få et moderne look, så får moderne stykker.

9. Fyld rummet med accent møbler. Bortset fra den grundlæggende møbler, en stue brug, tilføje nogle accent møbler som en skammel. Dette kan også være en ekstra opholdsområde især når du har gæster. Bortset fra det, kan disse tilføje appel til et værelse. Du kan også tilføje andre tilbehør på det som pyntepuder.

10. Må ikke overdrive. Som altid, bør du undgå at overdrive udformningen af ​​din stue ved at placere apt antal møbler i det. Hvis du placerer alt for mange møbler, vil du crowd dit hjem og passagen kan være blokeret.

yderligere