Login
Register
startmenuen

Shop Flybilletter tips

Vide, hvornår at købe Den sværeste del af booking en flyvning er at vide, hvornår de skal stoppe sporing billetpriser og gøre det endelige køb. Kayak.com kan hjælpe dig med at nå denne beslutning, der tilbyder billetpris forudsigelser for de fleste større byer. Bare tilslut din rejseplan og siden vil råde dig til enten at booke nu, eller vente, afhængigt af om der forventes billetprisen til at stige eller falde.

Det viser også en billetpris historie graf, så du kan se, om din billetpris ledes i en opadgående eller nedadgående retning. Husk på, at mange flyselskaber lancere billetpris salg på tirsdage - så hvis du beslutter at købe på en mandag, kan du blive skar dine tænder, når din destination går på salg næste dag.

Vær fleksibel Hvis du bor tæt på mere end en lufthavn, så tjek billetpriserne fra alle lufthavne i nærheden af ​​dig. Mange online billetpris søge motorer vil spørge dig, om du er villig til at afvige fra eller ankommer mere end én by. Ja! Også eksperimentere med forskellige rejsedatoer; flytte din rejseplan med en måned, en uge eller endda et par dage kan gøre en væsentlig forskel i billetpriser.

Du vil som regel finde de laveste priser for rejser på tirsdage, onsdage og lørdage. Næsten hver destination har en højsæson - og hvis du kan flyve noget andet tidspunkt af året, vil du ofte betale betydeligt mindre. Glem ikke discountforretninger Som deres kaldenavn antyder, kan discount flyselskaber spare dig et bundt, men de er ikke altid let at finde.

Heldigvis for forbrugerne, er discountforretninger dukker op oftere på indsamling af materiale og booking websteder (Kajak tilbyder nu billetpriser for JetBlue og Spirit, for eksempel) - men der er stadig et par holdouts, såsom Southwest og Allegiant Air, hvis billetpriserne kan ikke findes overalt, men deres egne hjemmesider. Hvis du rejser uden for USA, så glem ikke at tjekke de internationale discount flyselskaber samt. Brug din frequent Løbeseddel Miles Hvorfor betale en billetpris på alle, når du kan bruge dine frequent Løbeseddel miles?

Selvom forløsende miles har fået vanskeligere i de seneste år, er det stadig en god mulighed for at overveje, især hvis du booking tidligt; flyselskaber udpege et begrænset antal pladser på hver flyvning som berettigede til Travel Award, og disse pladser går hurtigt. For mere om indløsning dine miles, tjek frequent flyer Miles: Sådan bruges 'Em, ikke miste' Em. Få en refusion, når Fares Gå ned Hvis billetpriser gå ned, efter at du har købt din billet, bede om en restitution! Du må ikke altid få en, men varierer alt efter flyselskab - og at mange ikke offentliggøre, at de vil refundere dig forskellen, hvis priserne går ned.

Det kan ikke skade at spørge. Vil spore flyvninger til dig efter du køber og underrette dig, hvis billetpriserne går ned. har et Prisgaranti, der giver dig ret til penge tilbage, hvis du finder din rejseplan for mindre på en anden hjemmeside. Overvej en Air Pass For at fremme turismen i deres lande, mange nationale flyselskaber tilbyder luft passerer på nedsatte satser for turister.

Hvis du planlægger at gøre omfattende rejse i et land eller område, kan en luft pass være din mest omkostningseffektive løsning. For mere information, se vores guide til luft passerer. Planlægning en endnu større tur? Kig ind omkring-the-world billetter og billetpriser.

yderligere