Login
Register
startmenuen

Master Menu på din favorit restauranter

 Hvis de fleste restauranter tilbudt menuer fuld af Magic billetpris ligesom magert grillet kød, hele korn side retter, og frugtbaserede desserter, ville det være nemt at spise ude Magic vejen. Men de gør ikke. Næsten alle de mest almindelige kulhydrat rige fødevarer på menuer afspejler dem i den typiske vestlige kost. Med andre ord er de i høj GL fødevarer.

Og på de fleste restauranter, fra fastfood leddene til de stiveste hvide dug etablissementer, maden flydende i fedt og fyldt med ekstra kalorier. Tilføj til, at de utroligt store dele, som vi er vokset til at forvente for vores spise dollars, og spise ude synes umuligt at gøre godt.

Det kan gøres, selv om, og lære at gøre det er en overlevelse færdighed. Det er fordi vi spiser ude - eller har takeout måltider - så ofte nu, at det er en hæftning af vores liv.

Det første skridt er at acceptere, hvordan almindeligt du spiser måltider, du ikke har gjort dig selv, så har planer om at bestille bedre.

Vær forsigtig, når du spiser
Gøre den udfordring at spise ude lettere ved at være smart om, hvilke former for restauranter, du nedladende. Undgå fristelsen til all-du-kan-spise steder eller buffet-stil restauranter, hvor dele er svære at kontrollere. Undgå steder kendt for enorme portioner, ligesom de fleste bøf huse.

Gøre venner med Waitperson
Når du er i den rigtige form for restaurant, gør dig klar til at få venlige med waitperson. Bed dem om at holde brødkurv, så du ikke fristes til at fylde op på normalt høje-GL kulhydrater mens venter på din måltid at ankomme. Spørg om, hvordan en parabol du overvejer er parat (Er det svømning i smør? Er grøntsagerne til stede i kun symbolsk beløb?) Og finde ud af hvor store portionerne er.

Bestil Kreativt
Når du bestiller, være modig: Bestil suppe, salat og en appetitvækker (ikke stegt) til dit måltid snarere end en Hovedretter. Opdele en Hovedretter og dele en side rækkefølgen af ​​grøntsager for at få flere grøntsager ind i dit måltid - og færre kalorier. Hvis en hovedret kommer med en kartoffel, spørg hvis du kan få en ekstra grøntsager i stedet. (Især hvis du er en regelmæssig kunde, vil du sandsynligvis få din vej.) Hvis du planlægger at bestille dessert, planlægger at dele det, også. Den bedste situation er, når du får at vide en restaurant regelmæssige billetpris, herunder hvor store dele er, og bruge denne viden til at snyde menuen.

yderligere