Login
Register
startmenuen

Låsesmed Tips og tricks

Hvis du vil have nøglen til hjemmet sikkerhed, som bedre at spørge end en låsesmed? Med deres erfaring gør og reparere låse og deres hjem sikkerhed ekspertise, der er ingen bedre til at rådgive dig. Så i dag har vi samlet en liste over låsesmed tips og tricks. Uanset om du er en ny boligejer eller en gammel hånd, det skader aldrig at genopfriske din hukommelse og minde dig selv om vigtige sikkerhedsrådgivning. Du ved aldrig,-du bare kan lære en ting eller to!

    ON nye hjem. Altid Rekey eller udskifte dine låse, når du køber et nyt hus. Den tidligere ejer kan have ekstra kopier af nøglerne, eller de kunne have givet reservenøgler til naboer, familiemedlemmer, venner, eller endda entreprenører. Hvis du ikke ønsker, fremmede skal have adgang til dit hjem, er du nødt til at udskifte dine låse (pricier, mere kompliceret metode) eller genindtaste dine låse (som er hurtigere og billigere). Vil vide mere om udskiftning / omkodning af dit hjem låse, tjek denne tidligere blog-indlæg.
    ON deadbolts. Installer en deadbolt lås for overlegen hjem beskyttelse, men sørg for, at den er installeret korrekt. Mange entreprenører ved ikke, hvordan du installerer låse den rigtige måde, så kalder en låsesmed for de bedste resultater.
    På vinduer og låse. Hvis der er et vindue i nærheden af ​​din deadbolt lås, indse, at en kriminel nemt kunne bryde dit vindue og låse deadbolt. For at undgå dette simpel fejl, bruge en dobbelt cylinder lås, der har brug for en nøgle i stedet. Og ikke lade nøglen sidde i låsen!
    ON UDLEJNING. Ønsker du at leje en ny låsesmed? Tag dig god tid. Mange "låsesmede" ud der er scam kunstnere, der vil opkræve dig langt mere end de citerede og langt mere end tjenesten er værd. Du er nødt til at finde nogen troværdig, pålidelig, og erfarne, så du skal ikke kalde det første navn, du ser i de gule sider. Brug vores tips til at finde en låsesmed, du kan stole på.

    ON solide døre. Brug kraftige, massive døre af massivt træ eller stål. Hvis døren er fremstillet af et svagt, spinkelt, eller hult materiale, kan den let sparket eller brudt. En stor lås har brug for en stor dør.
    ON skjulesteder. Aldrig skjule din dør nøgle under måtten! Tror du virkelig, du er den første person til at tænke på det skjulested? Hvis en kriminel vil have adgang til dit hjem, vil de normalt søge oplagte steder i 10 fod omkring din dør. Dørmåtter, gryder, plantageejere, postkasser, klipper, og falske klipper er alle almindelige skjulesteder. Vælg et sted 15-20 fødder væk fra døren, der er usædvanligt og beskyttende stedet. Eller endnu bedre, give din ekstra nøgle til en ven eller loyal nabo!

Jeg håber, at disse låsesmed tips og tricks komme i handy. Sørg for at dele dem med eventuelle nye husejere, du kender, samt dine venner og kære.

yderligere