Login
Register
startmenuen

Forretning Etikette Tips

En arbejdsplads med uhøflige, afvisende eller uforsigtige medarbejdere er én, der er uproduktive, ubehagelig og moden til retssager. Denne form for adfærd internt smitter til kunderne i sidste ende, og et fornærmet kunde kan nemt finde en anden til at erstatte dine tjenester. God forretning etikette praksis starter fra toppen, men medarbejdere på alle niveauer kan bidrage til at fremme en god forretning etikette.

Alle har en rolle

Når vi beskæftiger os med dine egne medarbejdere, husk at for hver person i virksomheden, fra den administrerende direktør til posten degnen, kan påvirke hver anden person. Alle medarbejdernes job er forbundet med hinanden, og den person, du kan være afvisende over for i dag kunne have oplysninger, der er relevante for dig i morgen.
Foretag Møder Nyttige

Når et møde er nødvendigt, være opmærksomme på andre deltagere fartplaner, og sikre, at du er forberedt med materialer eller oplysninger, der er nødvendige for mødet emne. Tak deltagere for deres bidrag, og sende en skriftlig oversigt over, hvad der blev drøftet, med handlingspunkter. Et møde, der kræver ingen handling, der skal tages, er et møde, der ikke var nødvendig i første omgang.

yderligere