Login
Register
startmenuen

Tips til Learning Sprog & Forslag til studere

Først, aldrig antage, at den udenlandske grammatik vil være ligesom engelsk grammatik. Mange sprog har køn tildelt substantiver og aftale regler for adjektiver, som ikke eksisterer på engelsk. Word ordre kan være fuldstændig modsat, og visse tider af et udsagnsord kan anvendes i forskellige situationer.

Nogle sprog aldrig bruge artikler, mens andre bruger dem næsten hele tiden. Du har måske til at lære, hvad sager og bøjninger er, eller hvordan at bøje verber i perfective og imperfective aspekter. Selv tegnsætning kunne være anderledes, end hvad du er vant til. Men de mest grundlæggende emner af grammatik, ligesom substantiver eller præpositioner, findes på alle sprog og bruges på samme måde af definition. (Det vil sige et substantiv vil altid være en person, sted, ting eller idé uanset hvilket sprog ordet er i.)

Når man lærer et nyt sprog, er det nødvendigt at bruge sproget hverdag og studere, når du overhovedet kan. For at lære ordforråd, kan du starte med at skrive dine "at gøre" lister i sproget, eller endda give kommandoer til din hund. Label husholdningsartikler, ligesom bordet eller tv, med ordet på det sprog og begynde at oversætte alt hvad du ser eller læser eller hører ind det nye sprog. Se hvor hurtigt du kan skifte mellem de to (eller flere) sprog i dit sind.

Læsning & Skrivning
Læsning et fremmedsprog er normalt den letteste aspekt af læring. Medmindre du er ved at lære et sprog, der bruger et andet alfabet end dit modersmål; i så fald kan tale være den nemmeste. Anyway, kan du finde masser af aviser online i stort set alle sprog, og mange steder har sprogindstillinger. Nogle statslige hjemmesider har tosprogede sider, som de i Canada og Schweiz. Læsning blogs, nyhedsgrupper eller fora er en fantastisk måde at lære slang og hverdagssprog.
Du kan også prøve at læse nogle børnebog til at begynde med, og derefter bevæger sig op til almindelige romaner. Du har måske problemer med at finde udenlandske sprog materialer på biblioteket, men de fleste boghandlere har mindst et par børnebøger på forskellige sprog. Project Gutenberg indeholder tusindvis af bøger (på flere sprog) online, som du kan downloade gratis. Dual bøger er også en stor ressource og kan købes fra Dover Publications til meget billige priser. Jeg kan varmt anbefale at bruge læsere og oversætte så meget som muligt, når du begynder at studere et sprog. At blive fortrolig med visse udtryk og måder at skrivning er meget nyttigt med ordforråd erhvervelse og visse nuancer af sproget, såsom idiomer og ordsprog.

yderligere