Login
Register
startmenuen

Kvinders europæiske mode - tips til som en europæisk Dressing

Efter næsten to år i Paris, er jeg stadig forbløffet over, hvor godt europæiske kvinder klæder. Det er sjældent at se en person, der ikke er godt klædt - selv om de kun købe nogle mælk fra supermarkedet. Vi levede blokken danner en folkeskole, og vi ser hver dag var Mor med høje hæle og nederdele trængte deres klapvogne på vejen. Jeg troede, jeg var nogle af mine kvindelige europæiske mode andel af livet i Europa i Paris og fra mine rejser observationer. Forhåbentlig vil denne måde er tips til at hjælpe dig vælge at medbringe på ture som tøj og give dig en idé om, hvordan at klæde sig som en europæere.

Bemærk: De fleste af mine observationer er fra Paris, da det er her jeg har boet det meste, men pariserne er nogle af de bedst klædte mennesker i Europa betragtes således, at de er en god gruppe at tage fra mode rådgivning.

Den gyldne regel for kvinder europæiske mode
Helt ærligt, er der ingen regler, og det er virkelig ikke en sand "europæisk" måde. Du har sikkert hørt, at pariserne kun bære sort, men hvis du s i gaderne i Paris til fods se trendy mennesker bærer alle mulige farver at se. I denne vejledning de generelle modetrends understrege, at jeg har observeret, men jeg opfordre dig til din personlige stil ind i dit tøj hinzuzufugen beslutninger. Mit primære mål er at give dig en smag af europæisk mode og tilbyde dig nogle ideer til, hvad du måske ønsker at bære, når du besøger.

Det handler om pasform
Folk tager europæerne ser godt ud, fordi de har fuld af designer tøj barriere, men det er ikke helt rigtigt. Du kan have et par high-end produkter, men de handler hos H & M, Zara, Mango, Gap, Topshop og andre multinationale butikker ligesom resten af ​​os. Hemmeligheden er, at de køber tøj, der passer godt - og når sædet er ikke helt rigtigt, vil de få deres tøj skræddersyet. Jeg tror, ​​at det vil gøre meget oftere passer tøjet bedre i Europa, og lavet til at have de små ændringer små ændringer.

Europäische kvinder, der beklæder deres barriere og klassisk. Du vælger tidløse stykker, ikke screaming for opmærksomhed. Så de er et lyse tilbehør (tørklæder, sko, smykker, etc.) tilføje op outfit til at bringe. Jeg så også en masse ulemper stykker bruges sammen - som med en stram nederdel eller stramme jeans, en lidt overdimensioneret, storskrald trøjer parring.

yderligere