Login
Register
startmenuen

Ting at gøre inde i indkøbscentre i Dubai

Hvis du nogensinde har været til Filippinerne så du kan være bekendt med mall kultur, vi har herovre. Nogle gange min familie har udenlandske gæster, der temmelig chokeret over den blotte antal mennesker fræsning inde i indkøbscentre selv på en hverdag. I betragtning af, at Dubai er udråbt som en shopping paradis det gav mening, at jeg kom på tværs af en masse filippinske shoppere. Det er faktisk ligegyldigt, hvor vi går, vi altid gøre det en punkt til at besøge indkøbscentre det forekommer. Her i Dubai dog, indkøbscentre tilbyder nydelse end blot fornøjelsen af ​​shopping.

Jeg hører salget i Dubai er virkelig intens (luksusmærker inkluderet), men det var ikke salg sæson, da vi ankom, så jeg fandt priserne i indkøbscentre nogenlunde svarende til Filippinerne for mærker, der er til stede i begge lande. Der var meget lidt shopping gjort mens vi var her. (Nå, bortset fra Dubai Outlet Mall, hvor jeg formåede at score et par ting, men mere om det senere!)

Det, der virkelig slår mig om indkøbscentre i Dubai er, hvordan de behændigt vælger attraktioner, der er unikke for dem bare at gøre dit besøg en smule mere worthwhile- du ved, hvordan The Dubai Mall har verdens største akryl akvarium, eller hvordan Mall of the Emirates har Ski Dubai. Heck, selv Dubai Outlet Mall har en speciel butik, der er bogstaveligt talt som et museum boliger tegneserie-relaterede habengut.

  • Atlantis The Palm

Jeg vil tale om hver af de indkøbscentre i sving på dette indlæg, og ærligt jeg tror, ​​der er ting at sige i hver af dem!

 De ting jeg hadede mest om denne tur var, hvor meget vi blev skubbet rundt og skyndte sig fra ét sted til et andet, og som sædvanlig, da vi ankom her vi blev tildelt kun kort tid, hvoraf størstedelen vi blev anbefalet at tilbringe i Ski Dubai. Og for en gangs skyld havde jeg enig med denne plan!

Jeg var sååå begejstret for Ski Dubai. Har aldrig oplevet sne før jeg virkelig ønskede at vide, hvad det var. Jeg har ikke noget imod, at dette er maskine-genereret sne. Mine brødre og jeg alle har aldrig oplevet sne, så vi alle havde så meget sjov boltrede rundt. Du kan se Ski Dubai del i min rejse video på 3:05 mærket.

yderligere