Login
Register
startmenuen

Hvordan at vælge den bedste fald til at beskytte din enhed fra livets daglige farer

Du sprøjte ud hundredvis af dollars på en ny smartphone eller tablet, det er vanvittigt ikke at bruge lidt mere for at sikre, at det ikke bliver ridset eller ødelagt. Vores elektroniske venner tjene os trofast indtil vi slippe dem i toilettet, lad dem prisgivet nysgerrige småbørn, eller give dem mulighed for at glide os af hænde og tumler ned ad trappen.

Smartphones bliver hårdere hele tiden, og der er en hel vandtæt Android telefoner nu, men langt de fleste vil ikke overleve en ulykke uskadt. Hvis du ønsker at finde ud af, hvad der kan ske, bør telefonen mødes med katastrofe, kan du tjekke de mange drop og skader test videoer lagt online. Nu, at du er overbevist om, at du har brug for en sag eller dækning for din enhed, lad os diskutere, hvordan at plukke et.

Et ord om pris

Du vil sjældent finde den bedste pris for en sag om sagen producentens websted, enhedsproducentens hjemmeside, eller et luftfartsselskab hjemmeside. De RRPs ofte stærkt nedsat. Når du identificere den sag, du ønsker, skal du gøre en sammenligning søgning og shoppe rundt.

Amazon og eBay er ofte de billigste steder at købe, men det betaler sig at kaste din netto bredt. Du skal også holde øje med knock-offs, især på eBay.

Det er værd at nævne, at nogle case producenter vil tilbyde livstidsgaranti og de vil håndtere udvekslinger glat, men kun hvis du køber direkte fra producenten, så det er en mulig incitament til at betale den fulde pris.

Lav dine lektier

Læs anmeldelser af de sager, du er interesseret i. Selv hvis du ikke kan finde en anmeldelse af din specifikke telefonmodel, vil andre anmeldelser for samme producent give dig en generel følelse af kvalitet. Du kan også finde mennesker diskuterer sager og udstationering billeder af dem i fora.

Særlig vigtigt er bekræfter, at sagen har præcise åbninger. Sommetider sager styrtede ud af døren, og de går glip af en havn, knap betræk er stive, eller der er problemer med kameraets blitz refleksioner. Hvis noget lignende trådløs opladning er vigtigt for dig, eller du ønsker at være i stand til at sætte din smartphone med sagen på, så tjek med producenten, før du køber.
Vælg dine funktioner

Tænk ekstra funktioner, du måske ønsker. For tablet tilfælde kunne et landskab stå funktion være afgørende. Nogle tilfælde tilbyder flere positioner eller endda 360 graders hængsler. For smartphones, vil du generelt finde støtteben, der dukker ud på bagsiden, men sørg for at de er sikker, fordi det kan være irriterende, hvis de pop ud ubudne. Skriv ned, hvad du føler er vigtigt og holde det som en checkliste, mens du handler.

yderligere