Login
Register
startmenuen

Bedste Laminat Flooring - Fordele & Ulemper, anmeldelser og tips

Hvis du forsker et nyt hjem gulv projekt og har en temmelig stramt budget at overholde, så et godt udgangspunkt er at se på laminat gulve, der i årenes løb har udviklet sig til en meget stærk og konkurrencedygtigt alternativ til ægte massivt hårdttræ eller stengulve.

I Home Gulvbelægning Pros vejledning vi bore ned for at komme til hjertet for at finde den bedste laminatgulve til rådighed. Dette indlæg er ment som en generel vejledning, skal du kontakte en pålidelig hjem gulvbelægning professionelle inden der træffes en endelig beslutning. For vores fulde laminatgulve sektion, der indeholder detaljerede oplysninger om priser, installation og vedligeholdelse, klik her.

Så hvad er laminatgulve og hvad gør det det bedste valg for dig? Et laminat gulv er et sammensat produkt, der består af flere forskellige lag smeltet sammen. Generelt er der er fire eller fem lag: det første øverste lag er en transparent slidlag, der beskytter gulvet mod ridser og væsker; næste er et dekorativt 3D fotografisk lag, der gengiver autentiske produkt; den midterste kernelag er den tykkeste og er lavet af høj massefylde fiberboard (HDF); endelig bunden af ​​gulvet er forseglet med en melaminharpiks lag, som tilføjer stabilitet og modstandsdygtighed over for fugt.

Endvidere med nogle laminat mærker et femte lag er inkluderet for at hjælpe med at minimere uoverensstemmelser i undergulvet - se mere om undertag nedenfor. Så nu ved du, hvad det er, lad os se mere i detaljer om fordele og ulemper ved laminatgulve.

Fordele ved Laminatgulve

Knap skelnes fra den ægte vare! - For det utrænede øje, top laminat mærker, der har moderne 3D digitale fotografiske lag og replikerer både udseendet og fornemmelsen af ​​træ eller sten, er ofte vanskelige at skelne fra hinanden fra den ægte vare. Som bevidnet af Dorris og Greg fra ingefær og The Huth Blog:

    "Vi blev solgt på denne gulv efter salgsmedarbejder vi arbejdede med bragt ud ægte hårdttræ i samme sorte ahorn farve at sammenligne med laminatet sort ahorn vi ledte på. Jeg ønsker jeg havde taget et billede, fordi vi ikke kunne se forskel på den ægte hårdttræ og laminatet. "

Uendelig række af design - Igen nutidens fotografiske og trykteknikker gør det muligt at genskabe næsten enhver form for gulvbelægning overflade tænkelige, så laminatgulve kan kopiere nogen ser, du ønsker. Som forklaret af Bill Dearing, formand for nordamerikanske Laminatgulv Association:

    "Ethvert design, du kan forestille dig er muligt i laminat ... Unikke og sjældne arter, der ikke er mulige i ægte træ, og marmor og sten, der ville koste tusindvis af dollars -. Det hele er muligt i laminat design"

Og selv de forskellige hårdttræ finish kan reproduceres, fra nødstedte til hånd-skrabet til endnu planker med savmærker i dem!

Omkostninger - Fordi der er involveret i at skabe laminatgulve processer ofte ske inden for samme anlæg, omkostningerne ved at producere det er billigere, og dermed detailprisen er ofte betydeligt billigere end autentiske hårdttræ eller sten produkter. For eksempel, massiv eg hårdttræ generelt retails opad på $ 3 per kvadratfod, mens visse eg udseende laminater intervaller kan detail for så lidt som 99 cents per kvadratfod. For mere detaljeret information om omkostningerne til at installere laminatgulve klik her.

Miljøvenlig - Det kan hævdes, at producere laminater, som for det meste lavet i hjemlandet af salg, giver et lavere kulstof-fodaftryk end landbrug, høst og transport af hårdttræ eller brydning og transport af stengulv. Plus mange producenter bruger genbrugt træprodukter til MDF del af laminatgulve, og laminatgulve behøver ikke særlige lim til installation eller rengøringsmidler.

Nem installation og nem fjernelse - Langt størstedelen af ​​nutidens laminatgulve komme med "klik-lås" design systemer (også nogle gange kaldet en Uniclic-system), hvilket betyder, at du blot installere laminat boards som et flydende gulv over en sub- gulv og skum underlag. En kant af bestyrelsen vil have en rille, hvori den anden kant, der har en "tunge" er klikket og låst på plads. Nogle producenter indgyde de rillede og tungeformede kanter med tør lim, som du simpelthen dæmpe før du klikker på plads for at tilføje et ekstra niveau af låsning. Og på grund af dette klik-lock system, laminatgulve er en af ​​de nemmeste gulve til at fjerne, når det er tid til en opdatering.

yderligere