Login
Register
startmenuen

Madras Byggeri: Hvilken type konstruktion er det rigtige for mig?

Der er to populære typer af madras konstruktion og begge tilbydes i plys og faste madrasser. Opførelsen af ​​din madras er afhængig af dine personlige præferencer.

Pillow Top
En pude topmadras ligner en pude ligger oven på overfladen af ​​madrassen. Topmadrasser har ekstra polstring syet oven på madrassen. Denne bløde øverste lag giver lidt mere komfort, dæmpning og polstring, mens du stadig fremmer korrekt justering og støtte kroppens behov.

Tight Top
Standarden design med alle-over syning mønstre komprimerer hvert lag af polstring & dæmpning i ét sammenhængende design, giver det en fastere føler.
Madras beskyttere: Har jeg brug for en madras beskytter for at beskytte mit helbred og investeringer?

Antimikrobiel
Antimikrobiel er den generelle betegnelse for et produkt eller en ingrediens, som dræber eller hæmmer bakterier, vira eller forme. Som vi sover, vores kroppe afgiver varme, udskiller væsker og kaste gamle hud og hår celler. Disse partikler gøre deres vej ned inde i vores madras og puder - at skabe en atmosfære, der er varmt, fugtigt, og rig på rådnende organisk materiale ... det nøjagtige miljø, hvor skadelige mikrober blomstre. Antimikrobielle stof forhindrer forhindrer væksten af ​​skadelige mikroorganismer i din madras.

Allergivenlig
Disse er specielt designet til at forebygge allergi. Normalt er denne type madras er tæt lukket for at forhindre døde hud og kropsolier i at trænge madrassen og tiltrække husstøvmider, sammen med andre mikroskopiske organismer, som kan forårsage allergiske reaktioner. Andre muligheder er allergivenlige puder / covers, som også vil beskytte din madras og forhindre allergi.

Stain-resistente
Pletter og fugt kan ødelægge din madras, og selv hvis du er usædvanligt forsigtig med din søvn Essentials, den gennemsnitlige menneskelige sveder op til to liter fugt en nat, der kan efterlade uventede pletter. Smudsafvisende pads / covers vil beskytte din madras fra pletter forårsaget af både uventede spild og menneskelig sved. En farvet madras kunne ugyldiggøre garantien på madrassen.

Vandtæt
Madrasser er vanskelige at rengøre, og bør aldrig komme i kontakt med fugt. Hvis madrassen ikke holdes tør, derefter mug og skimmel kan danne. Den bedste måde at holde en madras tørt og rent er med en vandtæt pad eller dækning. Dette er god løsning for dem, der oplever sengevædning, eller som gerne vil et ekstra lag af beskyttelse mod spild. De er ikke blot beskytter mod pletter og lugte, mens hindre indgangen af ​​fugt, men de også holde madrassen fri allergener og støvmider. Dette medvirker til at forhindre bakterievækst inde i madrassen.
Madras encasements

En madras indkapsling omslutter helt enten madras eller boksen foråret i stedet for over den faktiske sovekabine ligesom en almindelig pude eller dæksel.

yderligere