Login
Register
startmenuen

Valg af det rigtige størrelse madras

Når tiden kommer til at købe en ny madras, kan du finde dig selv lidt overvældet af de mange størrelser og andre muligheder. Som en relativt betydelig økonomisk investering, vil du ønsker at gøre det bedste valg muligt, og det første skridt er at bestemme dit budget og dine individuelle behov. Din madras skal fundamentalt yde tilstrækkelig støtte, så dit hoved, skuldre og ryg er korrekt justeret. Det skal hverken være for fast eller for blød, da begge situationer vil påvirke kroppens tilpasning. En stor del af at vælge den bedste madras er at beslutte på den bedste størrelse til dit formål.

Mere Compact Options
Twin og fuld senge er de mindste muligheder ud over krybbe og buksetrold madrasser. Twin eller enkelt madrasser generelt måler 38 inches lang, med fuld eller dobbelt madrasser måler 15 inches bredere og begge kommer ind på 75 inches lang. På grund af deres kompakte størrelse, voksne med en højde over 5 fod 5 inches måske foretrække en større madras. Men en tvilling XL madras repræsenterer en ekstra mulighed, og en, der er populær i kollegium sovesale på grund af dens yderligere 5 til 6 inches i længden.

At vælge at sprede sig
Dronning og konge madrasser tilbyder meget mere plads og er generelt bedre valg for par. Som den mest populære madras valg, dronning senge giver cirka 60 inches i bredden og 80 inches i længden, hvilket svarer til omkring 30 inches af personlige rum pr sleeper. Disse er populære for par, enlige sveller, der ønsker at sprede sig, og mindre master soveværelser. Kong madrasser, i mellemtiden, tilbyde op yderligere 18 inches i bredden at levere om den samme plads som hver svelle har deres egen dobbeltseng. Dog kan en konge seng være ret besværligt, især for mindre soveværelser og korridorer, døre og trappeopgange, når de flytter. En mulighed på vestkysten af ​​USA er en California King, som er 4 inches smallere og 4 inches længere på 72 med 84 inches.
Dimensionering af din madras

For at beregne den bedste madras størrelse for dig, trække din målebånd og lommeregner til at måle, hvor meget plads der er tilgængelig i dit soveværelse. Dette vil hjælpe med at sikre, at du planlægger din madras, der passer til din soveplads, og ikke den anden vej rundt.

1. Mål din rummets dimensioner, og bestemme den tilgængelige firkantede optagelser ved at gange længde med bredden. Dette vil hjælpe dig med at genkende, hvad der vil og ikke vil passe ind i dit soveværelse.

2. Derefter måle dimensionerne af møbler i dit soveværelse, herunder reoler, sengelamper og kommoder. Dette vil hjælpe dig omarrangere din stue hvis det er nødvendigt.

3. Opret en grundplan på graftegning papir med vinduer, døre og skabe, efterfulgt af møbler og så din madras. Prøv et par forskellige ordninger for at finde den bedste.

4. Overvej forskellige størrelser, men husk, at en hovedgavl og footboard generelt vil tage yderligere 4 inches i længden. Nu, vil du vide, hvad madras størrelse vil virke bedst!

Som et sidste skridt, kan du oprette et liv-størrelse layout og bruge det til at teste en bestemt madras størrelse. Du kan endda lægge ned i din forestillede seng at afprøve størrelsen af ​​madrassen, som du har i tankerne.

Du kan yderligere tilpasse din madras til dine præferencer med hensyn til materialer og mere specialiserede muligheder, ligesom fleksible futon madrasser. Under alle omstændigheder, planlægge og bestemme den bedste madras størrelse til dit soveværelse vil gå en lang vej mod at skabe den perfekte sovende tilflugtssted for dit hjem.

yderligere