Login
Register
startmenuen

Hvad din Tøj farvevalg siger om dig

Sidste måned var jeg særlig opmærksom på min mentale murkiness. Det gjorde ikke noget, hvor mange grønne juice, meditation sessioner eller ekstra timers søvn jeg tilføjet til min tidsplan - jeg kunne ikke ryste den kedelige, tåget stemning jeg var schlepping rundt. Jeg stablet det op til den frygtelig kolde vinter New York oplever, og drak en anden grøn juice.

Det var ikke før jeg havde en af ​​disse "måske jeg skulle omarrangere hele lejligheden for at undgå at gøre mit arbejde" øjeblikke, at det ramte mig. Sidder midt i mit soveværelse gulvet, jeg ser rundt på et hav af gråt tøj: 19 grå skjorter, fire par sorte bukser, fire par grå bukser ... 99% min vinter garderobe var ligefrem deprimerende.

Uanset om du er hip til videnskaben om farve terapi eller ej, er der ingen tvivl, vi har dybe foreninger med bestemte farver. Hvad betyder lys gul minde dig om? Jeg vil vædde på du siger solen. Hvad med grøn? Græs. Blå? Den ekspansive sommerhimlen, eller havet. Nu hvad betyder grå minde dig om? For mig, jeg tænker på beskidte sne, en trist elefant og dyster vejr.

I et forsøg på at begrænse materialistisk adfærd, ville jeg ofte smider på enhver gamle ting, betaler ingen sind til, hvordan det gjorde mig. Men ikke at være opmærksom på dine egne vibes når du træder ud i verden er ikke at gøre nogen en tjeneste. Jo bedre du føler om dig selv, jo mere du har at give til andre.

Chromotherapy forklarer, hvorfor vi er fysiologisk påvirket på bestemte måder ved bestemte farver, men jeg vil spare dig videnskaben lektion, så du kan begynde at fokusere på dressing til succes. Tøjet du vælger at bære er set af dig hele dagen, så de bør tjene som en kilde til konstant inspiration. Er din garderobe inspirerende eller dræne dig?

Tjek listen nedenfor for at se, hvordan du kan justere din garderobe til positivt påvirke dig hele dagen!

Grey: Årsager ligegyldighed, ikke-udtryksfuldhed. Nogle tilknyttede vilkår er faste, deprimeret, livløs apatisk.

Sort: symboliserer ekstremer, alt eller intet.

Guld: Symboliserer myndighed, selvtillid, kreativitet, perfektion.

Sølv: Inspirerer følelsesmæssig stabilitet, fjerner eller neutraliserer negativitet.

Kobber / Bronze: symboliserer kærlighed og lidenskab i personlige og professionelle relationer og bestræbelser.

Rød: Stimulerer energi, varme og healing. Nogle tilknyttede vilkår er mod, viljestyrke, hastighed og selvsikkerhed.

Orange: Stimulerer nye muligheder, kreativitet og entusiasme.

Gul: Vækker mental inspiration og energizes dine muskler. (Husk, dit hjerte er en muskel!)

Grøn: Inspirerer balance og harmoni, beroliger både krop og sind.

Blå: lindrer og køler.

Indigo: Som en blanding af blå og rød, indigo kombinerer hengivenhed blå og stabilisering af rød. Indigo inspirerer kølighed og elektricitet.

Violet / Lilla: Colors of transformation, beroligende mental og følelsesmæssig stress. For dem af jer, der mediterer, menes det, at violet styrker ens åndelige magt.

White: Hvid er kombinationen af ​​alle farver. Det betyder perfektion, balance og harmoni.

Magenta: Inspirerer magnetisme og ekstra fokus på at opnå magt.

Pink: Gendanner ungdommelighed, inspirerer ægte kontakt til dine sande følelser.

Turkis: Øger intuition og følsomhed. Afslapper fornemmelser af stress.

Brown: Repræsenterer soliditet og jordforbindelse, naturlig og enkel.

Så hvad nu? Skulle du gå ud og købe en ny garderobe? Ikke nødvendigvis. Hvis du har fået den kontante, shop 'till you drop. Hvis du er som de fleste af os, bare gøre på grund med med du allerede ejer. I forsøg på at krydre mit vintertøj har jeg tilføjet lyse smykker (som jeg allerede ejede, men kun rystet i sommertiden), farverige tørklæder og endda lyse sokker.

Vær opmærksom på, hvordan visse farver påvirker dig og holde det i tankerne, når dressing hver dag. Hvem ved, måske din næste store idé er bare en guld hul væk.

yderligere