Login
Register
startmenuen

Tøj Farver - Hvad dit tøj sige om din personlighed

Tøj Farver - Hvad dit tøj mening om PersonalityClothing farver bære en masse følelser: hver farve ikke kun repræsenterer en stemning, det ændrer også stemningen, når parret op med andre farver. Derfor tøj farver er afgørende, når det kommer til at vælge tøj.

Af særlig betydning er det tøj farver, du vælger, når udklædning til et interview. Vælg de rigtige, og du vil blive set i det bedste lys og har en fordel frem for andre kandidater. Vælg de forkerte; og du ender ubevidst formidle det forkerte budskab til intervieweren.

Faber Birren var en ekspert på farver og har skrevet over 2 dusin bøger om dem. Han mente, at næsten 85% af kommunikationen var ikke verbal og dermed kan man gøre en temmelig præcis dom om "betydningen af ​​tøj farver valg og de efterfølgende afsløringer af personlighed, de gør".
Tøj farver og personlighedstyper

Her er et par almindelige tøj farver og de personlighedstyper, de repræsenterer:

    Rød: Vidste du, at folk har tendens til at gamble og tage risici mere under rødt lys? Det er ikke underligt dette er den dominerende farve valg i casino atmosfærer. Hvis du er tiltrukket af røde tøj farver, så indikerer det udadvendthed, lidenskab, energi og en personlighed type, der er drevet til at leve fuldt ud. Folk der synes rødt tøj også tendens til at være aggressiv, energisk og hurtig i at frigive deres følelser. Røde tøj farver indikerer en person, der er hurtig til at dømme folk og udtrykke sine meninger. Når du går til en jobsamtale, er det bedst at holde sig væk fra denne farve som det kan formidle det forkerte budskab til intervieweren.
    Orange: Ligesom appelsin tøj farver? Så er du sandsynligvis er en social person, der er vellidt og gør venner nemt. Den personlighed type, der foretrækker orange tøj er lykkeligere i erhverv, der involverer møde grupper af mennesker.
    Gul: Gul tøj farver indikerer en overlegen sind, der er i stand til at koncentrere sig godt. Personlighedstyper, der foretrækker gul tendens til at have en tilknappet måde, men er ikke genert. Det er svært at "rasle" sådanne mennesker. 'Logisk og konsekvent "er to adjektiver, der går hånd i hånd med den personlighed type, der foretrækker gule tøj farver.
    Green: Folk der synes grønne tøj farver tendens til at leve i gode kvarterer, har en masse venner og er meget social. De er også miljøvenlige og har en god følelse af balance. Sådanne personlighed typer tendens til at feste godt, spise godt og leve godt. De er meget opmærksomme på deres sociale status, omdømme og finansielle stilling.
    Blå: Blå tøj farver indikerer friskhed, fred og loyalitet. Sommetider indbildsk, denne personlighedstype, især mænd, har tendens til at være vittig og sarkastisk. Kvinder, der kan lide blå tøj farver ofte ønsker at skildre en luft af mystik sammen med intens appel og sans for mode. Når deltager et værk interview, vælge navy blå til at vise dig er "i kontrol", mens portrættere ro, sandhed, tillid og sikkerhed.
    Lilla: Lilla tøj farver blev kun brugt af royalty i fortiden. I dag, de angiver en personlighed type, der har stor kærlighed til kunst, kreativitet og fantasi. Sådanne mennesker også tendens til at have en dyb indsigt. De er charmerende men tilbøjelige til at være temperamentsfuld.
    Sort: Sort er et godt tøj farver valg til et interview, som det indikerer myndighed. Eksperter anbefaler at bruge hovedsageligt som en accent, ligesom i tørklæder eller bånd, i stedet for at bruge det som den vigtigste tøj farve for at ikke konnoterer drama.
    White: Hvid beklædning farver er ideel især til en samtale, for både mænd og kvinder. Hvid indikerer enkelhed, præcision og godhed.

Dit tøj farver er det første, folk vil lægge mærke til om dig og de har tendens til at danne en stor del af det første indtryk, de vil samle om din personlighed type. I et konkurrencepræget arbejdsmarked eller andre aspekter, hvor man har brug for at imponere og skille sig ud, valget af tøj farver er ingen tvivl en vigtig del af handlen.

yderligere