Login
Register
startmenuen

Verdens mest eksotiske biler rally i Chicago

Hvis du vil se en Lamborghini Gallardo Superleggera er at beskue noget særligt. At høre det rev med en tilføjet twin turbo kit, der genererer 1.200 hestekræfter er overjordisk. Og at se det som en del af en parade af 93 andre eksotiske fin tunet sportsvogne værd over $ 50 mio, hvor fantasi kolliderer med virkeligheden.

De kalder det Goldrush Rally, og det kan være vidne i Chicago til i morgen formiddag, når deltagerne i Bugattis, Ferraris, Maseratis, Corvetter, GTRs og andre spektakulære stykker af bilindustrien derring-do modregne øst for det andet ben af ​​langrend rally.
"Hvis du kan lide biler og bil folk, det er hvor du ønsker at være," siger Tim Hayes, en Chicago indfødte og far til tre døtre, som er General Sales Manager til forstæder Napleton Autowerks. "Det er et sammenstød af mange aspekter af bil folk, fra den allerhøjeste ende af eksotiske til børnene, der ønsker at få disse eksotiske. Rallyet trækker alle dem i. "

Denne feberagtige aspiration er kendt som en Goldrush. Det smitter.

Siden lanceringen af ​​iværksættere Ramin Arami og Ben Chen i 2009, har den årlige rally vokset via dobbelte effekt af sociale medier, og så så meget hestekræfter. Selv om der er hold fra Vietnam, Dubai, Australien, Storbritannien og Canada, Goldrush er en amerikansk rally med en overvejende amerikansk deltagelse, i modsætning til sin internationale rally konkurrent, Gumball.

Adgangsgebyr er $ 15.000 for et team af to for hele rally, som starter i Las Vegas, stopper i Park City og Denver, før en overføring til Chicago, der begynder det andet ben ($ 7000) og omfatter overnatninger i Cleveland, Washington, DC og kulminerede i New York City.

For en crosscountry køreoplevelse, hvorfor motorvejsbroen?

"Det er kedeligt," siger Aimee Shackelford, en LA indfødte, som arrangerer rally.

Med drag racing destinationer og natteliv stopper som centerpieces af "premiere automotive livsstil rally," den Goldrush er alt andet end kedeligt, især da der ikke er mange muligheder for at tage superbiler og eksotiske ud til udholdenhed road kørsel.

Goldrush rally deltagere drive et gennemsnit på 500 miles om dagen i otte timer.

"Det er den virkelige test af en bil," Shackelford siger, citere, at drag racing på banen stopper er, hvor de får adrenalin pigge.

"Vi har ikke race, vi rally," siger Shackelford, der drev en BMW 335i med en M sport pakke i sit daglige liv. "Der er ingen ulovlige gaderæs."

Det hele er sjovt, dog.

"Gas station stopper bliver til en fest," siger Hayes. De tanke op som en gruppe, strække ud, uddele salgsfremmende tyvekoster til awestruck børn, rul derefter videre til næste destination og fest som en gruppe.

"Det er mere en fest end en fest," siger Shackelford.

Off road, partiet i Chicago er på MID (306 N. Halsted) fra 09:00 til 02:00, men nattelivet er ikke om svælgede så meget som afvikling.

"Det handler om at blæse off damp fra politi og billetter og biler bryde ned og dyr," siger Hayes, der anslår, at mere end halvdelen af ​​deltagerne ikke drikker eller fest meget.

Den Goldrush er en drivende ferie og deltagelse er ikke begrænset til én percenters.

"Jeg kunne være høj-fiving og kramme nogen, der er i et 8-cifret højere indkomstgruppe end mig," siger Hayes, forstæder far til tre.

yderligere