Login
Register
startmenuen

10 ting ingen fortæller dig om Gown Shopping

Jeg endelig fundet hende: Den perfekte kjole til mit bryllup den 1. september! Jeg vil gerne give en særlig shout-out til min konsulent Andrea fra Brude Refleksioner i Carle Place, Long Island, for hendes urokkelige tålmodighed, arme af stål og smittende smil. 25 + kjoler senere, her er hvad jeg har lært. (Catch op på del 1 af min kjole shopping oplevelse, her.)

1. Undertøj kan drastisk ændre udseendet af en kjole.
Du ved allerede, at iført en stropløs bh eller en almindelig en med klare stropper er ikke til forhandling. Alligevel vil jeg anbefale at få dine målinger taget før du starter denne proces, især hvis du har tabt vægt for nylig, som jeg gjorde. Da jeg prøvede på det vindende kjole til den allerførste gang, min buste kiggede ... off. Synderen: undertøj en kop størrelse for lille og tre inches for stor omkring taljen. Bevæbnet med min rigtige størrelse, jeg gled på kjolen igen, det er utroligt, hvad en forskel et par inches kan gøre.

  • roklite

2. Wear lige nok makeup til at føle sig temmelig-ikke gå overbord.
At være omgivet af en bølgende hav af hvidt stof gør dig hyper-opmærksom på dit udseende. Under øjnene kredse, der var knap mærkbar før ser skarp. Pale pink læbestift er overdøvet af lysstofrør. Du behøver ikke at få dolled op til din konsulent; gælder lige nok, så du føler dig præsentabel. Men uanset hvad du gør, IKKE anvende selvbruner i dagene op til din udnævnelse, for at undgå at beskadige nogen af ​​kjoler. Også bære dit hår den måde, du har planlagt det til brylluppet.

3. Konsulenter kan ikke stå, når du "ja" dem ihjel.
De kan ikke hjælpe dig ordentligt, hvis du ikke fortælle dem, hvordan du virkelig føler. "Det er smukt," Jeg mumlede, efter at træde ind i hver kjole eller trække den over mit hoved. Uvidende om, at jeg sagde det for hver eneste kjole, Andrea sidst kaldte mig ud på det: "Jeg er ikke designeren, og du vil ikke såre mine følelser, du ved." Ti "nos" (herunder Lazaro stil billedet ovenfor) hjalp mig komme til mit sidste "ja." Også konsulenter sjældent direkte fortalte mig at tage noget fra, så når de gjorde, vidste jeg de blev sandfærdig. Hvis de bruger ordet "vi kan gøre bedre," vil du vide.

4. Gør "midtergangen test" for at sikre den kjole ser godt fra alle vinkler.
Før min endelige beslutning, Andrea hjalp mig ind i toppen contender en sidste gang, slør og alt, og havde mig gå rundt i periferien af ​​butikken for at møde min far ved foran indgangen. Gå hen imod ham og se hans bedøvet reaktion størknede hvor meget jeg elskede kjolen. Gå videre, sidde, shimmy, og selv svinge i kjoler, mens du prøver dem på, hvis det er den rigtige, bør du føler som om du aldrig ønsker at tage det af.

5. Forsøger på brudekjoler er fysisk (og følelsesmæssigt) dræning.
Bryllup kjoler er så tunge, at komme ind og ud af dem er en træning i sig selv; Jeg ville finde mig glubende (og har brug for en god lur) bagefter! Indtil dette tidspunkt havde jeg gjort store planlægning beslutninger (mødested, fotograf, DJ), men da jeg så, hvordan jeg så ud i min kjole, det var som om alt, hvad der var bare en fuzzy drøm, der pludselig blev krystalklar da jeg vågnede op. Ikke den tåreperser type, jeg blev krænket, da tårerne strømmede ned ad mine kinder. På den anden side, blev en brud-til-være af mine venner, der snøften på reklamer mystificeret af hvordan fritliggende hun var til den kjole hun købte. Det er skønheden i bryllup planlægning-ikke to brude nogensinde vil have nøjagtig de samme erfaringer.

6. Foretag Mor elsker dig for evigt ved at forsøge på en kjole hun anbefaler, selvom du hader det.
Hvis mor har set frem til dette øjeblik, lige siden du spillede dress-up som en lille pige, forpligter hende bare denne ene gang og prøve på en af ​​hendes anbefalinger. Det er en win-win: Enten vil hun se, at du havde ret blonder ser alle former for forkert på dig, eller du kan chokere dig selv ved at købe en af ​​hendes picks, ligesom jeg gjorde.

7. Spørg, hvis der er nogen rabatter, de kan tilbyde dig.
Nogle saloner tilbyde rabatter, hvis du køber brudepige eller mor til bruden / gommen kjoler der. Ved trunk shows, som byder på en hel samling fra en bestemt designer, kan brude får en procentdel off (normalt 10-15), til at købe en kjole, der samme dag. Hvis du er seriøs omkring en kjole og kan ikke gøre showet, prøve det på forhånd og se, om de vil give det til dig i den lavere pris alligevel.

8. Du bliver nødt til at skrive under på den stiplede linje for selv de mindste detaljer.
For at købe en kjole, er du nødt til at forpligte sig til en vis størrelse før tid, og de er teeny-tiny forhold til almindelige tøj størrelser (en brude størrelse 6 svarer til en størrelse 2 i "normale" tøj) . Jeg forventede det, men jeg var overrasket over at lære, jeg ville have til at underskrive på længden af ​​hælene, jeg bærer på dagen for brylluppet (dette ville påvirke mine ændringer). Hvis du planlægger at tilpasse din kjole ved at tilføje ærmer, dekorationer, eller tab / hæve taljen, være parat til at svare på meget specifikke spørgsmål om, at så godt.

9. Gentag efter mig: Du er ikke en fiasko, hvis du nødt til at prøve på mere end 10 kjoler før at finde den kjole.
Shopping kan være en scene ud af en romantisk komedie: Spændingen i brude salon er håndgribelig, du swilling champagne, alle coos over hvor fantastisk du er, og du ønsker du kunne flaske hvordan svimlende du føler. Hvilke film ikke vise dig, hvordan mismodig det kan føle, hvis det tager fire eller fem eller seks besøg, før du finder noget, der bare tilnærmelsesvis føles som dig. Alle fra min læge til mine naboer fik et spark, når "brude editor ikke engang kunne finde en kjole."

10. Gør det én gang, så gør det fantastisk.
Andrea gentog dette mantra for mig i hele min udnævnelse, og det sidder fast i mit hoved lige siden. Du er (forhåbentlig) kun vil købe en brudekjole gang i dit liv-overdøve alle andres mening, og du vil høre en tavs lille stemme fortæller dig, hvilket du skal vælge. Så, når du vælger det, lyve for alle undtagen en håndfuld mennesker, du kan stole på ikke at spilde hemmeligheden. For nogen af ​​mine gæster, der læser dette, vil jeg være iført en blonde, A-line Jim Hjelm kjole.

yderligere