Login
Register
startmenuen

Fordele ved Laminatgulve:

Laminat-installere laminatgulve kan installeres som en "flydende gulv", hvilket betyder ingen skulle beskæftige sig med lim eller søm, og et værelse kan være færdig temmelig hurtigt.

Let at installere. De fleste laminat gulve produkter har planker, der er designet til at låse for at skabe en "flydende" gulv. Dette eliminerer behovet for rodet klæbestoffer eller installation krydsfiner undergulvet. En mellemstor værelse kan installeres i en weekend.

Laminat Flooring renser op let med en lys fejer eller renseservietter til spild.

Let at rengøre. Et vakuum eller en "Swiffer" tør pad vil ofte gøre jobbet, eller en fugtig moppe til de mest krævende spild. Laminatgulve har brug aldrig skal vokses. Ingen dårlige stykker. Med andre typer af naturlige gulv vil du få en ufuldkommen planke. Med Laminatgulve er der ingen fejl, hvert stykke er en perfekt pasform. Designet til holdbarhed. AC ratings i laminatet industrien udgør ikke kun holdbarheden, men tjener som en rettesnor for privat brug. Jo højere rating jo mere holdbare laminatgulve. Vi sælger AC 3 (god til beboelse), 4 (Tung trafik bolig eller lette erhvervskøretøjer) & 5 (den hårdeste laminat, de gør godt for tung trafik kommercielle). Ideel gulv til familieværelser, børn værelser, gangarealer, toiletter og loft værelser. Mange muligheder. Der er altid nye stilarter at blive indført. Du kan finde en i næsten enhver form for træ-look og skygge, og fliser ser så godt.

Ulemper ved Laminatgulve:
Hvis i gang gulvet bliver stærkt slidt, lider en dyb ridse, eller bliver rillet, kan det ikke slebet eller marmorsokkel ligesom massivt hårdttræ, skal den udskiftes. Heldigvis med et flydende gulv er det nemt at udskifte et par planker i stedet for hele ordet. • Ikke til høj fugtighed områder. Laminat gulve er ikke velegnet til et badeværelse eller steder med potentiale for overskydende vandindhold. • Vil ikke forbedre videresalg værdien af ​​dit hjem ligesom naturtræ eller natursten. • Nogle mennesker kommentere, at Laminatgulve kan have en "hul" lyd, når gik på. Tykkelsen af ​​laminatet og valget af underlag vil have den største effekt i at reducere støj. Installation af en akustisk underlag anbefales at imødegå dette problem.

Vi har et bredt udvalg af Laminatgulv på lager, så du kan tage den med hjem i dag for at starte dit projekt.

Ved vi tilbyder et stort udvalg af laminatgulve, med flere i-lager valgmuligheder end de store kasse butikker, og vi tilbyder gratis gulvbelægning skøn. Altid til den garanteret laveste pris.

yderligere