Login
Register
startmenuen

Drikke mineralvand fordele

Klassificeret baseret på den indhold af mineraler, mineralvand har forskellige sundhedsmæssige fordele såsom:

    Kalium findes i nogle kildevand regulerer blodtrykket og forhindrer muskelsammentrækninger / krampe
    Vand rige på calcium styrker knogler og tænder, hvilket reducerer risikoen for osteoporose

    Svovl i drikkevandet kan helbrede kronisk gastritis, enterocolitis og tarm dyspepsi
    Drikke naturligt ioderede vand er indiceret til skjoldbruskkirtlen lidelser

    Vand rig på magnesium kan hjælpe støtte hjerte, muskel og nerve funktion, og kan forhindre hypertension. Magnesium understøtter også et sundt immunsystem. - Det findes i små mængder i de fleste amerikanske mineralvand, men i større mængder i mange europæiske farvande, såsom Badoit fra Frankrig og Gerolsteiner fra Tyskland.
    Drinking kulsyreholdige kildevand over en 4 ugers periode er også blevet vist at sænke mavesyre, hvilket er til gavn for patienter med kronisk gastritis, betændelse i duodenum eller et mavesår.

Drikke mineralvand ved kilden

En vigtig fordel mineralvand, når det gøres direkte ved kilden, er, at det bringer jorden energi til overfladen. Gennem drikke eller bade vi gavne ikke blot fra deres medicinske kvaliteter, men også fra gratis jordvarme.

Nathaniel Altman forfatteren "Healing Springs" bog viser, at til medicinske formål, disse "helbredende kildevand" er mere effektive, når de indtages direkte ved kilden.

Han anfører, at den friske mineralvand er mere fordelagtig end den flaskevand taget fra samme kilde og behandles på et tapperi. Dette skyldes eksponering for luft forårsager oxidation, hvorved energi-givende ioner tabt fra vandet. Nogle mineraler og gasser oxiderer meget hurtigt efter at have forladt jorden, så den tid, det tager at transportere vand fra kilde til flaske betyder, at vandet hele tiden at miste de mineralske fordele, som det er kendt.

... Men, behøver vi ikke at være syg for at drikke mineralvand flaske mineralvand kan forbruges på daglig basis, og stadig har nogle gavnlige virkninger på din krop. Først og fremmest er vi nødt til at drikke foråret naturligt mineralvand. Find ud af nogle af de bedste mineralvand mærker du kan købe i butikkerne

yderligere