Login
Register
startmenuen

Hvad er de skridt til at købe en ejendom?

Det første skridt er at bestemme den endelige salgspris med sælgeren og at sikre, at der ikke er nogen misforståelser i denne henseende.

Det andet skridt er at kontrollere dokumenterne fra ejerskab af sælger, at overbevise dig om, at der ikke er nogen problemer med den juridiske status af bygningen. Det er at foretrække at gøre kontrollen af ​​Forterra hovedkvarter, i overværelse af advokater selskab.

Det tredje skridt er at underskrive den foreløbige købsaftale. Denne foreløbig kontrakt er et løfte om begge parter at indgå i fremtiden til en pris aftalt i købsaftalen på ejendommen. Ved præ-kontrakt er sat en række meget vigtige elementer, nemlig: prisen på køb deadline for at tilmelde dig til købsaftalen endelig; udstedt i bygningen; forudbetaling af pre-kontrakt; hvordan til at betale prisen for bygningen. Det er at foretrække, at den præ-kontraktunderskrivelsen skal foretages, før en notar eller Forterra i overværelse af vores advokater. Pre-kontrakt er meget vigtigt, fordi ved at underskrive aftalen mellem parterne opnår juridisk værdi, og hvis den ene side ønsker at se bort fra denne forståelse, kan den anden part med held løse retten.

Det fjerde trin er at underskrive købsaftalen endelig før notar. Efter undertegnelsen af ​​denne aftale den notar, der autentificeret dokumentet er juridisk forpligtet til at transmittere på hovedkontoret af tinglysningskontoret ansvarlig for ejerskabet af køberen, der skal registreres i tingbogen. Senest 30 dage efter underskrivelsen af ​​købsaftalen, er køber forpligtet til at rapportere til skattemyndighederne, i hvis jurisdiktion den erhvervede ejendom er beliggende, hvor tilmelding sker til ejendomsskat licenshaverens rolle.

yderligere