Login
Register
startmenuen

Hvordan til at vælge en mink frakke?

Mink pels valgt korrekt dekorere enhver kvinde vil give en unik stil og gøre for at tiltrække blikke bărbaţi.Este vigtigt at vide, hvordan man vælger en frakke nurcă.Prin valg at blive taget alvorligt, fordi det er en fungere ganske dyrt, og ikke ønsker at fortryde senere på en længe ventet køb.

Hvordan til at vælge en mink frakke? Vi forstår alle, at en pels for kvinder, nu er ikke kun tøj, varme, men også en kilde til stolthed, tilbehør dyrt, så vælg en mink frakke, vi meget omhyggeligt.

Regel nummer unu.Nu anbefales at vælge en mink frakke mărfuri.O markeder såsom dyre køb kan slå en kat i en pose, du betaler en masse penge for et produkt, der ikke er en valoare.Alege saloner bekendt vist, eller henvise til en speciel butik arbejdede mere end et år på dette område.

Anden regulă.Pentru vælge korrekt en mink pels er n

ecesar For at bestemme achiziţiei.Aceasta er svare på spørgsmålet om, hvor du kommer til at gå i den: kun for ferie eller bære en pels og et job, og at gå med børnene, og "offentliggørelse . "for at vise til fester, du ikke har brug for en varm frakke, aftenkjole - det er snarere et tilbehør, ikke iarnă.Atunci tøj du vælger et tykt lag af slid hverdagen, hvilket er i det vil have til at gå på arbejde hver dag, eller en tur med barnet, er opmærksomme på, at pelsen var varm, lang, men let! Hvis du vælger en mink frakke hårdt, vil du ikke være op til barn og ikke på arbejdet taske grele.În Hvis der anvendes en kvinde at køre bil overalt, dvs. mink frakke behov for at gå fra bil til kontoret eller butik, så før du åbner en række forskellige muligheder for uşoare.Acest lag kan være en pels "midi" eller frakke over genunchiului.haina meget tid ville være et stort problem, hvis kvinden bag roţii.Un offentlig transport lag, lyser snart blive meget lettere, der ser meget sjusket.

Regel Trei.După Som bekendt er en mink frakke valgt ikke for én sæson og de næste par ani.Prin Derfor, når du vælger en model, følge trends clasice.Dacă du køber en mink frakke mode med gadget- s interessant og moderigtigt denne sæson, huske de samme oplysninger kan slås absolut latterlig og sjove i et par sezoane.Moda står ikke stille, og klassikere stadig klassikere.

Regel Patru.Hai taler om, hvordan man vælger høj calitate.Mai mink frakke skal først forstå blană.Faptul tøj, fremstillingsteknologi ikke overholdes, det vil fortælle fnug eller hår resterende mână.De det kan også betyde, at de dyr, der anvendes under molting, sådanne skind ikke kan være sikker på at købe! se, at pels ikke klæber sammen, bør være rettet nemt og mătăsos.Uită til alle produkt omhyggeligt for at undgå rust pletter ikke fjernet engang rengøring chimică.Aceste pletter kan vises på en mink frakke, selv når livet af dyr i metal bur.

Regel Cinci.Este tid încerc.Atunci frakke størrelse du vælger, så husk at vinteren som han sandsynligvis vil være en trøje eller andet calde.Pentru vælge en mink frakke korrekt, når han arbejdede på den charmerende ikke stå som en mannequin foran refleksion oglindă.Ridica hænderne op i hånden, gå rundt i kabinen, bevægelse, bøje, sidde jos.Fac lige hvad du gør i det virkelige liv en dyr ting zi.Cumpărarea du skal sørge for at hun er ikke kun smukke, men også praktisk for tine.În ellers alle skønhed forsvinder, når mink vil hindre dine bevægelser.

yderligere