Login
Register
startmenuen

Funktioner teknologi stretch lofter

Til dato er der en tendens til at øge antallet af dem, der bruger teknologien af stretch lofter lavet af PVC stof, navnlig på grund af metoden til installation og efterbehandling loftet.

Sådanne innovationer kan bruges til at dække en bred vifte af områder, lige fra den mindste til den mest højt. Det ser perfekt, vil alle spor og sømme være usynlig. Stretch lofter passer til bolig og forretningslokaler.

På anmodning kan strække lofter foretages i alle farver, selv kan anvendes en vandtæt trykt mønster. Overfladen kan være: Gloss, Satin Matt og Metalic Matt. Stretch lofter kan også foretages i forskellige former for byggeri, hvad enten i ét-niveau, multi-niveauer.

PVC materiale har et sundhedscertifikat og et bevis for brandsikkerhed.

Vi har forsøgt at beskrive alle de fordele og svagheder stræk lofter nedenfor for at undgå skuffelse af vores kunder. FORDELE

PVC materialer kan nemt installeres på et loft eller en væg. Du behøver ikke en forbehandling af loftet / væggen, og proceduren foregår med et minimum af spild. Den mindste hulrum kræves, er kun 3 cm / 1,2 inches (for en lysekrone og lav profil spot light). Men hvis appllied en standard spot lys system hulrummet kræves, er op til 10 cm / 3,9 inches).

PVC er lavet af et elastisk vandtæt materiale og kan tåle en kraftig belastning (ca. 100 liter pr 1 sq m). Stretch lofter ikke mister deres egenskaber og kvalitet, når oversvømmelser ske. Den anvendes i denne teknologi materiale er meget let (ca. 300 g / sq m) og har en lille tykkelse (0,15-0,35 mm). Den gennemsnitlige lydabsorptionskoefficient - 0,4 Hz. (Det er muligt at installere en ekstra isolering på anmodning). Udgifterne til stretch lofter er helt acceptabelt. Enhver form for belysning udstyr, hvad enten lysekrone, projektører, neon eller andre eksotiske belysning kan installeres. Stretch lofter (vægge) er nemme at rengøre med nogen sæbevand vaskemiddel, som gør det muligt at bruge dem i lokaler, hvor der kræves høje rengøring standarder (f.eks uddannelsesinstitution såsom: skoler, gymnasier, børnehaver medicinske faciliteter:. Hospitaler, klinikker, generelle praksis ).

yderligere