Login
Register
startmenuen

Shiatsu massage

Shiatsu har sin oprindelse i traditionel orientalsk medicin og bruges primært til behandling af klager, der involverer både fysiske og psykologiske faktorer spiller en rolle. I Japan Shiatsu siden halvtredserne af sidste århundrede anerkendt som mainstream medicin. Selv inden for vestlige sundhed Shiatsu nyde en stadig bredere bevidsthed og accept.

Ordet "Shiatsu" kommer fra SHI, hvilket betyder "finger" midler og ATSU, som betyder "optaget". Shiatsu er en form for manuel terapi, som består af overførsel af tryk (ved hjælp af de tommelfingre, fingre og håndfladerne) rotationer og manipulationer, for at rette en fejl i de indre organer, for at fremme sundhed / vedligeholde, og et stort antal til behandling af sygdomme.

Shiatsu er baseret på en holistisk tilgang og se på det hele menneske - krop, sind og sjæl - når de forsøger at opdage, hvor ubalance og årsagerne til stress. Tilgangen til behandling og filosofien bag det er de samme som for akupunktur i brugen af ​​meridianer (energi kanaler) og Tsubo (trykpunkter), men på Shiatsu man har ingen nåle nødvendige.

En Shiatsu behandling virker ved hovedpine, rygsmerter, søvnløshed, muskelsmerter, nervesmerter, stress og psykiske problemer. Skønheden er, at vi alle kan se hurtigt effekten af ​​behandlingen, for eksempel fordi forbedrer fordøjelsen, eller fordi søvn og koncentrationsbesvær forsvinde.

På grund af behandlingen, den frie Shiatsu Ki (energi) strøm udvindes så meget som muligt, og energien vil igen strømme frit gennem kroppen. One erfaringer generelt stimulerer dyb afslapning og selvhelende evne til kroppen. Shiatsu styrker kroppens immunforsvar, hvilket gør den generelle sundhed og følelse af velvære, både for at gå ud fysisk og følelsesmæssigt.

yderligere