Login
Register
startmenuen

Gode ​​tips til at vælge møbler til din café eller restaurant

Opsætning af en ny café, eller endda opdaterer en eksisterende café kan være en skræmmende udsigt. Ikke alene har du brug for at finde, hvad du har brug for i tide til den store åbningsdag, dine valg skal afspejle udseendet og føler, at du ønsker at opnå, og skal passe dit budget. Må ikke stress, Cafe Solutions giver cafe møbler, der passer til det udseende, du ønsker at oprette, og vi kan levere disse elementer i løs vægt, på en meget overkommelig pris. Hvis du ønsker at få en snak med os, vi er mere end glade for at skabe en pakke, der passer til dine behov.

Café møbler kan gøre eller bryde udseendet og fornemmelsen af ​​din virksomhed. Hvis den atmosfære af en café eller restaurant er slukket, kan du opleve, at kunderne desværre vil ikke vende tilbage til spise igen. Dette kan overvindes ved at træffe informerede valg om hvilke dele du køber. Sæt dig ned og skrive en oversigt over, hvad slags følelse og stil, du ønsker at opnå. Skriv ned egnede farveskemaer, teksturer, mønstre og har stykker. Tænk finish, ville du ønsker en sølv finish på et bord, eller sort? Ønsker du alle dine stole til at være ensartet i farven, eller ville temaer passer en række? Også tænke på, hvad slags madoplevelse, du ønsker dine kunder skal have. Vil du have dem til at bosætte sig i og tilbringe hele eftermiddagen i din restaurant? Måske stole med armlæn ville være egnet til dette. Måske oplever du en stor mængde af kunder, og du har mere af en fastfood afsætningsmulighed. Tænk at have mindre stole, som kunderne kan sidde på et øjeblik, mens de venter deres rækkefølge.

Temaer er vigtigt, når man overvejer at oprette din café eller restaurant. Du ønsker alle dine valgte emner til at arbejde sammen står sammen for at skabe et bestemt udseende og atmosfære. Hvis du har valgt en retro tema, overveje parring røde og sorte stole. Hvis du overvejer et minimalistisk look, overveje at købe alle hvide stole, eller alle sorte stole. For en naturlig / jordiske tema, overveje at bruge aske træ stole, rattan sukkerrør stole, eller chokolade farvet stole. For et blødt, feminint look, creme, eller 'latte' farvede stole er til rådighed på markedet. Valg tabeller er også vigtig. To populære stilarter omfatter borde med sorte laminat toppe, og dem med rustfrit stål toppe. Dit valg af finish, vil også afhænge af dit valg af stole, og hvilken kombination vil nå dit ønskede udseende.

Når du vælger café møbler overveje det miljø, hvor de vil blive placeret. Hvis din virksomhed er helt indendørs, har du frihed til at vælge fra enhver form for stol. Hvis din café eller restaurant er helt eller delvist udendørs, er det en god idé at finde ud af, om stolene, du er interesseret i at købe en behandling for UV eksponering fra solen, og kan modstå vejr elementer som regn og vind. Der er en lang række af stole på markedet, som er UV behandlet, og kommer i en række farver. Også spørge om den vægt, en stol er i stand til at modstå, så dine stole forbliver i god brug for på lang sigt, og ikke bryder fra konstant brug af kunderne. Du ønsker ikke at investere i noget, som kun vil vare et par måneder.

En anden ting at overveje er, hvad design af stol, du ønsker at købe, for at gøre dine kunder føler mest komfortable. Stole med armlæn kan være en god mulighed, men nogle kunder kan føle begrænset i bevægelse, og så enklere stole kan være en bedre løsning. Held og lykke med din nye venture, og husk at henvise tilbage til disse store tips, når du foretager din café møbler køb.

yderligere