Login
Register
startmenuen

At vælge den rigtige størrelse madras

Når tiden kommer til at købe en ny madras, kan du overvinde lidt se igennem de mange størrelser og andre muligheder. Som en relativt betydelig økonomisk investering, du ønsker at gøre det bedste valg muligt, og det første skridt er at bestemme dit budget og dine behov. Din madras skal yde tilstrækkelig støtte i princippet så de er afstemt med dit hoved, skuldre og ryg korrekt. Det skal hverken være for hård eller for blød, enten fordi situationen påvirker din krop tilpasning. Meget af den bedste madras valg er at vælge dit formål bedst størrelse.

Mere Compact Options
Twin og fuld senge er de mindste muligheder omkring krybbe og madras. Twin eller enkelt madrasser generelt måler 38 inches lang, med fuld eller dobbelt madras måler 15 inches lang, og begge kommer i 75 inches lang. På grund af deres kompakte størrelse, voksne med en højde omkring 5 fod 5 inches større madras kan foretrække. Imidlertid giver en dobbelt-XL madras en ekstra mulighed, og en, der er meget populær i kollegium sovesale for sine yderligere 5 til 6 inches i længden.

  • matraci.tm

Valget til at sprede sig
Dronning og konge madrasser tilbyder meget mere plads og er som regel bedre valg for par. Som populært madras valg, tilbyder dronning senge omkring 60 cm i bredden og 80 inches i længden, hvilket svarer til omkring 30 inches af personlige rum pr sleeper. Disse er meget populære for par, enlige sveller, der ønsker at sprede sig, og mindre soveværelse. Kong madras, tilbyder nu op til 18 ekstra inches i bredden for at give den samme plads som enhver sveller har deres egen dobbeltseng. Men en kingsize seng ganske besværligt, især for mindre soveværelser og gange, døre og trapperum i bevægelse. En måde, på vestkysten af ​​USA er en California King, som er 4 inches smallere og 4 inches længere på 72 til 84 inches.
Dimensionering af din madras

For at beregne den bedste madras størrelse for dig, trække din målebånd og lommeregner til at måle, hvor meget plads i dit soveværelse. Dette vil sikre, at du hjælper dig med at planlægge din madras til at passe dit sovende sted, og ikke omvendt.

yderligere